kőszárhegy krosszpálya, hat méter széles nyomvonal nagy faszán megcsinált asztalok, két méter magas mandiner stb,,,
az a fűzfői bányapálya pedig full enduro, szűk gyors ösvény fák között , iszonyat sok rampli, keresztbe fák 45 fokban is, sirato falak fel az erdöbe, köves rész stb,,
hehe, megesik, haverom szerint 3 fele szerelesi modszer van, nemtom hol hallotta, de jo:
1. szereles celszerszammal, es szaktudassal (keves az eselye)
2. szereles szerszam nelkul, szaktudassal (kevesbe gyakori, de megesik)
3. szereles szerszam es szaktudas nelkul, vagyis gányolás, na ez a legyakoribb, hheheh
agyament cimboram meg regebben nekifogott az 1000es gixxer telojat beallitan egy tapetavagoval - 3. pont ....
amugy annyira nem fogott meg az a palya, inkabb bedobom a vasat a spanom transporterebe, oszt irany koszarhegy.
mikor visszamentem azt mondták már sak fell kell fujni de ök azt nem birták a pumpával, na jahh mert a szelep olyan ferdén volt benne hogy kb 4 milliméter logott ki belöle, full keresztbe,,
nagy szerelök, és csodálták hogy nem megy rá a pumpa,
tied volt a kek gasgas? jah, elsodefekt vagy mi volt, nagyon nem boldogultak vele. mi meg vartunk meg egy sracra, az meg hatsodefektet kapott, igy pattantunk a hegyre, meg sotethorogba. vadasz jott is puskaval, el is kuldott minket a picsaba, igaz, mar sotet volt, az meg vadaszni akart :-)
eljott velunk egy srac 25-os dt-vel, turadobozzal a hatuljan, hehe, szegeny, utkozben felrobban a lancspreje, aljas modon kinyirt egy cigit meg ket energiaitalt :-)
tobbi szemetallat meg bevitte a hardcore enduro osvenyre, szegeny, kapott rendesen ....
nekem csak a motorom volt ott, defektet kaptam ott fekűdt a földön , megbiztam a fiatalokat hogy dobják össze ,én meg haza vittem egy srácot akinek összeragadt a cr-je , mire vissza értem már nem voltatok ott,
7en pontosan .... 3 srac kiprobalta a palyat, bejott nekik. en meg rokkant vagyok, orulok hogy addig is lejutottam :-) , kikapta a vallam megint a jargany, de ez ilyen, viszont nem kisertem a sorsot, a palya nem szalad el, leszek meg egyben is, hehehehe
rajtunk kivul lattam meg ott 2 palotai sracot, ktm szinekben mozogtak, valszeg nem eloszor voltak arra.
Minden okesz ,ép most rohangálok utána,nálatok? Ha még nem gratuláltam volna akkor most megteszem ,JÓegészséget és sok boldogságot a babához.Májkülnek ugyszintén!
Csikabácsi ! Kiccsaládod hogy van? Mi lesz veled, mikor már otthon lesznek, ha most is el vagy mindig havazva? Én szerencsére délután ki tudtam szabadulni egyet homokozni a taksonyi hill cross dirty parkban
mind a kettö auto,