Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a fegyver öl....
Viszont mennyivel jobban jártam mint Kerkyra!
Jobbulást!
Sajnos nem megyek, mert egy ugratás után beszorult a lábam a kerékhez és fáj egy kicsit.
Olvastam.
Én pl a kawasakira haragszom, mert 1994-ben volt egy ZZR 500-as gépem és szinte mindig rossz volt.
Ízlések és pofonok.
Én meg célközönség vagyok az önindítóra. Nem szeretem és nem is akarom rugdosni. Bár megkérdezném erről a Sáskát is mikor ma 20 percig rugdosta a motorját, hogy szeretne-e önindítót.
ha holnap kijön Taksonyba, meg is nézem még a fényképező apparátot is viszem
láttad volna élőben...iszonyat profi lett a srác....
Olvastad az indexen mit írt a zöldember a ktm-ről?
én ezen semmi vicceset nem láttam csak hogy nagyon gyorsan átszállt valaki a képen és állati jól csinálta
Vicces a rendes krosszos videókhoz képest, viszont így tanul az ember.
Szomorú dolog történt ma délután.
Gondoltam elmegyek ma motorozni a pécsi pályára, de épp verseny volt.Egyik ismerősömmel ott találkoztam, úgy volt motorozunk akkor verseny után.Hát nem így lett.A 125-ös kategória indult éppen, mondtam az srácnak figyeld, mert az első körökben nagyon menni fognak.Épp előttünk volt egy nagy urgó.Ott álltunk mikor elhaladt előttünk az első, majd utánna harcban egy 2. és 3. helyért a követklező két motoros.Nagyot ugrattak és az egyik srác aki egy Crf 250-el ment nagyon szerencsétlenül ugratott el, nagyon előredölt a motorja és fejjel érkezett le a motor átpördült rajta és 'kilőtt' utánna kb 10-13 méterrel arrébb állt meg.Majdnem elsodort pár embert.A srác elveszette az eszméletét.Azonnal lefújták a futamot.Pár percen belül megérkezett a mentőhelikopter és elkezdték újraéleszteni.Több, mint 1 órán át próbálkoztak, volt, hogy tudott lélegezni a srác magától, de ez nem tartott sokáig...sajnos nem tudták megmenteni az életet...Szörnyű volt végignézni..
Részvétem mindenkinek aki ismerte.

szó szerint..
felszállási engedélyt kértél előtte
Aztapicsa!
videó
Szeva Junti bácsi rég hallottunk felőled.
Egyertelmu:) kell egy kis kikapcsolodas, alig varom mar, hogy otthon legyek, egy 5 napos kikepzes es kezdodik a buli
csá!persze nyomjuk!hívj ahogíy itthon vagy
udv,
pentek estetol hetfo reggelig otthon leszek, eltav:) hetvegen ferihegy?nagyon motorozhatnekom van mår...
Ezért megyek én ki holnap
Az durva lesz!
igen, ferihegy isteni eső után..
de az is volt....
azt mondta legközelebb kanyarodni fog olyat, hogy letörik a fék
szeva hallotátok hogy meg halt egy cross motoros Pécsen
hirekbe volt
ha bazzz, ez szomoru,

isten nyugosztalja,,,,