Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez meg milyen keleti hieroglifa?
Hát ez kurva jó. Nem gondoltam volna सुधार अच्छा है क्योंकि यह तेल से सना हुआ, केवल धातु उड़ा कणों "क्षेत्र" सामान्य रूप से वितरित नहीं है. एक छोटे से क्षेत्र की कोशिश करो, और felkenni (यद्यपि बहुत ही पेशेवर और नहीं घर बनाया), हेयर ड्रायर, सूखे गर्म गियर नहीं है और तुम देखना होगा सुंदर होगा, यहां तक कि मूल भागों से ज्यादा करेंगे तुलना. मैं एम आई इस समाधान पर विचार चखने anno की कोशिश की, एक कंकड़ felverődő के हुड के सामने fémig पिटाई csupaszította ताकि लातवी में शुरुआत में छोटा गड्ढा. पहली kenésnél मैं तुम्हें के रूप में ही कहा गया है
OK, holnap megy postán...holnapután ott van mindkettő!
Küldtem neked egy emailt a címemmel.
Küldheted is egy 20db-os quavarelinnel együt
ha kell küldök receptet postán...tök legálist...
Most beszedtem ezt a donalgint ,majd meglátom hogy hogy használ.Köcsög háziorvos nem írta fel a Cataflámot. Azt már régóta szedem ismerem.
na azt többet látni se akarom
Javaslat: Rheumatoid arthritis, coxarthrosis, spondyloarthrosis ankylopoethica, akut köszvényes artritis, törések, ficamok,zúzódások, periostitis, lágyrészsérülések kezelésére, valamint fogászati és egyéb szájsebészeti beavatkozások után ajánlott fájdalomcsillapító.Kezdeti adagolás: 3x1 kapszula étkezés közben vagy után.
Mellékhatások: fejfájás, alergiás bőrkiütés, ritkán GI vérzés, csontfluorosis. Ellenőrizni kell a vese és májfunkciót.

nah...bazi okos vagyok! ......

egyébként meg Feleségem üzeni.....
ha nem jó szedj Contramalt.....
múltkor írtam, hogy azt szedem. szerintem jó
sok okosat nem mondott, de köszi
Na ez a gép nagyon tetszik egyszer ilyenem lesz.
Valaki ismeri a donalgin nevű gyógyszert? Azt irt fel az a buzi háziorvosom.
Nem ez a Kerkyra gyerekkori játszó pajtása 90-évesen elhunyt már vagy 40 éve
18 alatt nem is vezethet külföldön!
és mint látható, meg is csonkította...
Igen Ö ölte meg Állítólag azért, mert egy fórumon megkérdezte ugyan ezt a kérdést
Ez most komolyan lebetonozott embertest?
Attila mielőtt felrakod a képet kicsinyítsd le mert megnyitva totál szétesik. Hallgass az öregre.
Majd ha valamelyik nap nem dolgozol akkor nézd már meg léci a láncot tudod amit mondtam
Az én mocim is eladó olyan ritkán használom hogy a biztonsági őrre akit odaültettem hogy nemsoká jövök így találtam rá.
nem megyek majd valamelyik nap
na mi van Misi mikor jössz?
ja ja