Hát ez kurva jó. Nem gondoltam volna सुधार अच्छा है क्योंकि यह तेल से सना हुआ, केवल धातु उड़ा कणों "क्षेत्र" सामान्य रूप से वितरित नहीं है. एक छोटे से क्षेत्र की कोशिश करो, और felkenni (यद्यपि बहुत ही पेशेवर और नहीं घर बनाया), हेयर ड्रायर, सूखे गर्म गियर नहीं है और तुम देखना होगा सुंदर होगा, यहां तक कि मूल भागों से ज्यादा करेंगे तुलना. मैं एम आई इस समाधान पर विचार चखने anno की कोशिश की, एक कंकड़ felverődő के हुड के सामने fémig पिटाई csupaszította ताकि लातवी में शुरुआत में छोटा गड्ढा. पहली kenésnél मैं तुम्हें के रूप में ही कहा गया है
Javaslat: Rheumatoid arthritis, coxarthrosis, spondyloarthrosis ankylopoethica, akut köszvényes artritis, törések, ficamok,zúzódások, periostitis, lágyrészsérülések kezelésére, valamint fogászati és egyéb szájsebészeti beavatkozások után ajánlott fájdalomcsillapító.Kezdeti adagolás: 3x1 kapszula étkezés közben vagy után.
Mellékhatások: fejfájás, alergiás bőrkiütés, ritkán GI vérzés, csontfluorosis. Ellenőrizni kell a vese és májfunkciót.
nah...bazi okos vagyok! ......
egyébként meg Feleségem üzeni.....
ha nem jó szedj Contramalt.....
Mellékhatások: fejfájás, alergiás bőrkiütés, ritkán GI vérzés, csontfluorosis. Ellenőrizni kell a vese és májfunkciót.
nah...bazi okos vagyok! ......
egyébként meg Feleségem üzeni.....
ha nem jó szedj Contramalt.....