Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja nálunk is.tegnap nagyon jó volt a pálya
Persze hogy visszavittük, csak kihoztuk megmutatni a gyerekeknek meg az feleségeinknek. Jó sport volt megfogni
ázik rendesen Ferihegy
Itt nálunk most nagyon el kezdett esni az eső
DOLGOZIK
Remélem miután megnéztétek szabadon engedtétek.
nekem is eszembejutott...

dolgozik éppen valakinek azt is kell.egyedül vagyok itthon és fekszem az ágyamban, de nem az emeletesen,mert oda nem tudok most felmászni.
Ú basszus nem semmi milyen trükkökkel próbálkoznak. Amiket mi már kint Ferihegyen rég megcsináltunk. Még csak most jutott el Amerikába?
Tempomatot belövöd azt az autópályát levezeted te, az asszony meg a többit
gery szerintem ott van erika a gépnél.
kíváncsi is leszek rá hogy augusztusban ki fog jönni velünk ki , mert szerintem a fele banda addigra lefog morzsolódni,bár ne úgy legyen.
ez meg a legjobb trükk verseny.
pastrana amit végre akart hajtani az már.....bmx trükk bazz

ITT
előbb nem is veszek.
valamit tudnak ezek a srácok.
biztos. majd jön a tavasz, hazajössz az évi első korfuzásodról, és akkor mi lesz? hmm....kéne egy motor...
levezetem én majd emma.(asszony)
gondolod? lehet hogy csak a fájdalom mondatja ezek belőlem?23-án mentem volna Korfura na most ez kimarad. Asszony nem meri levezetni az 1400km-ert.
fasza!
fasságokat beszélsz, úgyse fogod kibírni motor nélkül...
ha már itt vagy freestyle-os, akkor ezt neked:

15. X Games FMX
biztos?
eléggé el vette a kedvemet a motorozástól ez a kettős lábszár törés.ne akard meg tudni sose.
Ez a lábtörés most annyit kivesz a zsebemből, hogy ha nem lenne ez a baj akkor egész nyáron Korfun nyaralhatnék. ami nekem fontosabb mint a motorozás.
nálad még a szenci laca is komolyabb