Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

799? azért veszek 10 doboz teszkós energia italt
Elvileg ez a hivatalos ár, mármint amennyiért mi adjuk
Egyébként nekem nagyon ízlik eddig a RedBull volt a námberván, de ez fincsibb
Ti is arany árban adjátok azt a zöld dobozos löttyöt? Tényleg mennyibe kerül?
beb-apróhírdetmények-árak :-)
pesten 1000 amugy, ez baráti ár
vááááááááááááááááááááááááááá
Mennyiért adjátok a löttyöt?
Nekem is ez van még (DR250S) Klafa kis gép, én szeretem nagyon. Szinte termeli a benyát, mindig meglepődök, hogy milyen keveset fogyaszt! Lehet, hogy el se adom TimiT-nek
Sziasztok!
Megérkeztek végre a Monster termékek! Az apróban megtaláljátok a hirdetést is, sajnos a honlapon még nincs fent, mert készül az új és várhatóan egy sokkal szebb honlap, kb 2 hét és látható lesz ott is.
Addig is ízelítőnek pár kép:
Budapest - Ferihegy

hőmérséklet: 24 °C
relatív páratartalom: 53%
légnyomás: 1016 hPa
szélirány:160° (D/DK)
szélsebesség:15 km/h
Akkor hajrá, vár a harcmező De akkor enyém a mocid!
Az egyik haveromnak van egy kiadó felújított, egyedi fűtéses (konvektor) kecója Újpest Városkapu-Központ között. Téglaépítésű házban. 60 plussz Rezsőért
Ja ja bent vagyok, de holnap már mehetek haza végre
szivesen meg bent vagy korhazban?nem uncsi?Noverek
Köszönöm
amugy motor nagyon jonak tuni kozutra is es terepre is ezzert valasztotam most ezt,csak annyi mindent kell intezni jogsik auto moci ,albit vadaszni garazs stb es meg Bp lopasok hat ez egy szep gyogyoru haborus ovezetben nincs ennyi gond
nem is csak okosnak akkartam tuni
Öööö...ööö...fogalmam sincs, én ezt mountainbike-nak hívom...
Ha a DH az a Downhill, akkor annak felénk nem sok hasznát veszem, mert a Duna-Tisza köze "selejt", azaz arra se lejt, meg erre se lejt. Az XC nemtommi...Mi az?

Amit vettem, azt lehet tekerni. Váltós. Csengő van, lámpa még nincs Hülye vagyok, üssetek
es milyen bringaval lepted meg magad?Dh?XC?stb
okay koszonom ellore is !
Csak akkor végig dolgozom, és egy dobozos Opel Comboval leszek. Inkább péntek-szo-vas, valamelyik nap. Szombaton lehet, h Hódmezővásárhely körül lesz egy kis dolgom, vasárnap meg motorozni akarok, de megoldjuk.
Oké. Amúgy jövő héten kedd délutántól csüt. estig Ebesen leszek, Debrecentől 10km-re.
ellore is koszonom ,egyeztetem helyeket hova rakom es akkor este hivlak koszi!
Messze Debrecen alatt kb pontositom estere
Okés! Messze van? Hol?