Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy e heten vagy kovetkezon de ma meg tudom es hivlak este jo ugy ?
DR250 picit gyenge. De ha neked jó, akkor jó, rettentő megbízható motorok. Autóm, futóm van, mikor kellene menni? Nagyon sűrű a program, ritkán érek rá mostanában, bár nem kizárt, hogy pénteken szabadnapot veszek ki.
teged meg lehetne vesztegetni ilyen celal?
bringa az a legg sutobb
hello pont hivni akkartalak ugy nez ki veszek egy Dr 250 de messze van es keresek valakit akit ell jone velem elhozni a vassat
Szia Kornél, semmi extra. Tegnap vettem egy bringát, péntektől elmegyek otthonról néha tekerni egyet, hátha nem hullok le a pályáról 3-4 kör után
gyogyulast kivanok !
Hello mindenkinek mi ujsag?
Mázlisták
góó ferihegy
Köszi,jól vannak!Az asszonyt meglehet látogatni,a babát nem engedik megnézni,csak nekem Még a mamáját sem engedték be hozzá!Jól elvan dugva a csöppség
jah muszáj, különben nem végzek sose
hogy vagytok? lehet menni látogatni?
Szijaaaa Dolgozunk csókolom,dolgozunk?
uhhh! nekem is beszélnem kell vele vakolnom kéne az ablakok spalettáit, de sose csináltam és valami spéci vakolóanyagot emlegetett, hogy a festék színe szép legyen
Jobbat...
Még itthon, de mindjárt indulok, csak jöjjön a Béla mester.
Jóreggelt
Hát erre...
Okosan kell!Bár ha okos lettem volna,(az voltam)jóvanez, elég volt,de mindíg van írigy,meg spicli,meg konkurens spicli,meg na.............sorolhatnám
nem hülyék AZOK sem meg más sem...
Hát betévedtünk vala, piciny rágcsáló szörnyeteg?
Nem nem,nyílt titok van emögött,mindent tudnak,csak semmi nincs néven,egy papírzsebkendő sem.Nem hülyék azok sem.
Röviden: eddig sasoltak, hogy vajon behajtható-e valamiképp a jövedéki rajtad, elszontyolodva látták, hogy nincs arany váltógomb a Ferrariban, oszt most lepasszolták a tartozást az APEH-nek, aki max. lesheti, hogy mennyi a bejelentett jövedelmed, adód, stb., azt ha esélyt lát rá, levonja az egyhavi nyugdíjadból a 37 millát. Ami marad, abból vegyél pelenkát.
Ezt a barom bandát...
Hát a mamának már kezd kényelmetlen lenni..elvileg hétfő, de jele sincs annak, hogy kíváncsi lenne a külvilágra...lusta :-)
Köszi!Maradjon is bent, ameddig csak lehet