érdekes story, de számomra még most sem világos, hogy 09-ben már _csak_ aluvázzal gyártották őket vagy kérésre lehetett acéllal is kérni? fasságnak tartom ezt az opciót, már csak az ilyen problémák miatt is.
Szeretném megköszönni hogy 2009 es motor helyett,2007 est adtatok el nekem....és az extrák árával is szépen levettetek.Kicsit gerinctelen dolog,nem gondoljátok?
Kedves Dév!
Ne haragudj,de nem tudjuk,hogy honnan veszel ilyet!
A te motorod 2009-es acél vázas modell és nem csak 2009-es modell,hanem 2009-es gyártás is!
Kérjük hasonlítsd össze egy 2007-es 250ccm-es változattal és meglátod,hogy van jó néhány különbség illetve módosítás,újítás a tiéd javára!
Csak egy példa:2007-ben szerinted már létezett egyáltalán V-Force3-as membrán?
Kérjük,hogy alaptalanul ne vádolj be bennünket!
További kérdés esetén természetesen állunk rendelkezésedre!
Üdvözlettel:
Parilla Team
Tudod mi ebben a szép?
Hogy felhívtuk a gyárat,beszéltünk velük,emailben elküldtük a vázszámot meg a motorszámot.Visszaküldték azt a választ hogy ez egy 2009 es gyártású,2007 es modell.
V-force 3 membán már jópár éve létezik:)
Szóval ez a helyzet....kicsit bánt a dolog gondolhatod.
Mivel a 2009 es modellhez,alapból járna az aluváz,marczocchi,meg az öhlins teló....
Kedves Parilla Team!
Bemásoltam az olasz gyár válaszát a motor alvázszámával
kapcsolatban:
-
- Please respond to
- "TM Racing SpA - Trebbi Davide"
-
-
-
- cc
- "TM Racing SpA \(info\)"
- Subject
- Moto 250 MX
-
-
-
-
-
- Ciao Claudia,
- La Moto 250 MX telaio +ZEX250100TM9P0360+ è una Moto prodotta nel
- 2009 (9P) ma mod.2007 con telaio in acciaio.
-
- Per qualsiasi chiarimento puoi contattare il nostro Importatore
- "PARILLA KFT".
-
- Ciao.
-
- TM Racing SpA
- Davide Trebbi
Ebből egyértelműen kiderül, hogy a motor nem 2009-es modell, hanem
2007-es, csak 2009-ben gyártották acél vázzal. Az előbbi
válaszotokból és az olasz levélből egyértelműen kiderül, hogy
vagy szándékosan vezettek félre, vagy ilyen súlyos problémák
vannak a magyar márkaképviselettel.
Csak egy példa arra, hogy mennyire inkompetens a TM magyar
márkaképviselet: a KTM EXC 300-as modelleket, már 2006-ban V-Force3-
as membránnal szereltek, tehát létezett a kérdéses technológia
Kérlek gondolkozzatok el azon, hogy milyen kárpótlást tudtok
felajánlani, mert ha kielégítő, úgy elállok az ügy jogi útra
terelésétől illetve az eset jelentésétől a fogyasztóvédelemnek
és apehnek.
Köszönettel,
Sütő Dávid
Kedves Parilla Team!
Kérem hogy az alábbi levelemre reagáljatok holnap az üzleti nap
végéig, ellenkező esetben kénytelen leszek a levélben említett lépések
megtenni.
Köszönettel,
Sütő Dávid
Kedves Dév!
Hangsúlyoznánk,hogy mi azt a motort szállítottuk neked amit rendeltél!
Sajnos hiányosak az ismereteid a TM motorokkal kapcsolatban!
Kérjük látogasd meg a TM web oldalát(www.tmracing.it) és a download szekcióban töltsd le Part list az Engine 250-300 2T 2007-es és 2009-es változatot.A 7. oldalon megtalálod hogy a 2007-es változatban még nincs V-Force 3-as membrán viszont a 2009-esben már van! Kapcsolható versenygyújtás 2T modellekhez is csak 2009-től van, illetve fekete 28-as alu kormány is szintén csak 2009-től. Ezeken kívül még nagyon sok olyan alkatrész van, amelyből látszik, hogy 2009-es modell a motorod.
Az Öhlins teleszkóp Opcióként felár ellenében rendelhető a széria a Sachs!
A Marzocchi szintén széria(ha emlékszel az első teleszkópra mi nem is kértünk felárat),de csak Mart villanyak befogóval lehet rendelni felár ellenében!
Az Alu vázat te is választhattad volna,de annak az ára több lett volna mint az acélvázasé.
Mivel MX 250 2T-ből nálunk egyik sem volt raktáron, így ha visszaemlékezel,nekünk teljesen mindegy volt,hogy melyiket választod!Nem volt érdekünk,hogy becsapjunk!
Ha már a félrevezetésről van szó,akkor te adtál el nekünk Kawasaki 2003-as motort 2004-es évjáratúként. Úgy gondoljuk, hogy a kártérítés inkább bennünket illet!
Mi nem csaptunk be!Nem volt érdekünk!
Azt a motort szállítottuk amit rendeltél!
Üdvözlettel:
Parilla Team
Üdv
Csak azt az egyet nem értem,hogy a gyár,miért mondta azt hogy ez a motor egy 2007-es modell?
Erre adjatok választ,mert eddig nem kaptam rá!
2008 tól gyárilag aluvázasnak is kéne lennie!
Mellékelek 1-1 képet a 2009 es és az én motoromról.
Kawában az öhlins teló ami benne volt/van csak 04-05 kawákba jó,a kipufogóval ugyan ez a helyzet....vicces próbálkozás:)
parilla meg van róla győződve hogy ők 2009 es modellt adtak nekem...és még én vagyok a geci szerintük...bla bla
fogyasztóvédelmet próbálta hivni tesóm ez ügyben,de nem nagyon akarják felvenni a telefont
bemásolom a levelezést a parillával
úgy ám
de fasza,mert nem fáj az újjam semennyire...legalább is motorozás közben...amúgy még fáj.szorítani nem tudok vele rendesen,meg tartani sem,de motorozásnál nem fáj az a lényeg
Mert nem a fegyver öl, hanem aki meghúzza az elsütő billentyűt!