Dokinál a két első telóm, amúgy minden oké. Jó lett a kipuff?
Szombaton lehet, hogy arra járunk H.vásárhely felé, még az sem kizárt, hogy bekukkantunk.
halihó
mi a pálya felétek?
van egy kis izomlázam a hétfői meg keddi motorozástól....majd ma talán elmúlik...rámotorozok egy kicsit
szombaton gó hódmező...záróverseny...a dobogó múlik rajta
Sajnos csak álom marad hogy kimegyek ,még nagyon korai lenne. Elég lesz pénteken valahogy hazavergődnöm, aztán szombaton meg mennem kell egy találkozóra. 23 tól mentünk volna ki Korfura egy hétre , na az most sajnos kimarad. Asszonyt nem engedem 1400km-ert vezetni . Az idei évemet elintéztem rendesen.
Azért kérdeztem meg, mert mondtad, hogy tetszik és hallottam eladtad a tiéd. Én meg mostanság viszem beszámítani.
Miattam jöhetsz motorral is.
Örülünk neked, ha kint vagy!
Úgy gondoltam motorral mennék .Ha ez a szar nem történik velem, nagy eséllyel meg vettem volna a motorodat.De így inkább ennyi törés után maradok a 250 4t mellett .Félek a következő bukás komolyabb lenne. Nagy motor nagy zakó kis motor kis zakó
Letört a lábfékkar és hirtelen az elsővel akartam megállni kirántotta a kezemböl a kormányt balra eldöltem, a motor meg simán egyszerüen ahogy estem hátulról a lábszáramra dőlt, ami a bokám felett. és a térdem alatt kettétörte a lábamat. azt hittem először hogy le is szakadt olyan érzés volt. kiabáltam hogy leszakadt a lábam. aztán meg vagy 40-50 percet vártunk a mentőkre, akiknél nem volt semmilyen fájdalom csillapitószer és ráadásul e lis akadtunk a homokban Galus barátom rohant haza a traktorért hogy végre kiszabaduljunk a homok fogságából.
öcsémnek a ott a combcsontja helyére tettek vasat és öt nappal a műtét után hazazavarták műtét utáni napon felkeltettél, hogy mászkáljon, mert úgy jobban gyógyul sok kíméletességre ott ne számíts
hétfői, keddi, meg szerdai motorozás?
igazi versenyző kéremszépen.....
Dokinál a két első telóm, amúgy minden oké. Jó lett a kipuff?
Szombaton lehet, hogy arra járunk H.vásárhely felé, még az sem kizárt, hogy bekukkantunk.
mi a pálya felétek?
van egy kis izomlázam a hétfői meg keddi motorozástól....majd ma talán elmúlik...rámotorozok egy kicsit
szombaton gó hódmező...záróverseny...a dobogó múlik rajta
Kedvetekért szombaton lecsekkolom, csókolom.
Lehet azért ugrálni is, jópofa ugrók vannak
Miattam jöhetsz motorral is.
Örülünk neked, ha kint vagy!
Gery is kijár, csak most nem motorozik.
Gyógyuljál meg hamar.
Tök jó, hogy nem gipszelik legalább tudsz mozogni.
Mindenesetre jobbulást és kitartást a gyógyuláshoz!