Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondta meddig tartják bent?

Vasárnap este még nem tudta.
kis lábadozo akart lenni
én vitem be neki ,majd még lehet hogy visszem be hogy ,nehogy kimaradjon a ki sábadozo
Nemár. Vigyázzunk magunkra...
szevasz

mizu öreg harcos van neted?
képek mellékelve és azt üzeni aki nem viselkedik segberugja , , mert a doki engedi
Újra itthon...zaba
nyihaha
Gyógyszakát
Hát aztán mielőbbi gyógyulást te TU-154-es.
Geryék nem írtak endoszkópiát a lázlapodra? Kérdezd meg a szemben fekvőt mielőtt még nem késő
Jobbulást fotós bácsi!
lett neked is MIR-űrállomás a lábadon
Ez jóó a védőfelszerelések/térdvédők/2.oldal 19990péz, az Újdonságok kategóriában alul 16990péz az univerzálos webbótban a Zero7
Helló! Én is az Universalnál vettem ilyen duplacsuklóst magnéziumosat hüdejóóó ám . Ez is beleér a csimmába, meg állíthatós, beakasztós pántos...na szóval nem mozdul el, és csak egyszer kell beállítani. Én mindig a térdemre esek (pepottyanok a kanyarba a lassúságtól), kivéve mikor a fejemre Szóval nekem bevált, és amikor akciós akkor csak 16péz (persze biztos, hogy nem akkor sikerült venni)
miajoistent csináltál te meg? gyogyuljál gyorsan,
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Köszönöm szépen!
Megyek is próbálni a hétvégén
Hali! ...csak olvastam, hogy térdvédőt keresel, de az szerintem véletlenül se legyen szempont, hogy keveset mész! Elég hozzá egy rosszat esni, hogy tönkre menjen a térded és soha nem tudhatod, hogy ez éppen mikor jön. Csak tippnek teszek fel két képet, az első fajtát használom én is, Matlé is (nagyon kényelmes, triflex térdvédő, az alsó szára beleér a cross-csizmába is, így nem csak a térded, hanem az egész lábad védett, két gumis rögzítőpántja van, nekem soha nem csavarodik el, és motorozás közben észre sem veszem, hogy rajtam van) Universalmotoréknál van. A másikat most láttam nem rég, amikor vásárolni voltam alkatrészt - FM - ez is az olcsóbbik kategóriába tartozik, ennek ellenére elég masszívnak látszik, csuklós, igaz ilyet nem próbáltam, nem tudom mennyire kényelmes, a térd alatti rész méretéből adódóan szerintem ez is beleér a csizmaszárba. Ez Parilláéknál kapható. Bíztatóan néz ki. Viszont szerintem próba nélkül semmiképp se vegyél!
Üdv emberek megszivtam rendesen itt fekszem a balesetiben 5 kiló vassal a lábamban. mindenki vigyázzon magaára nehogy igy járjatok mint én.
Szia Beb!
Nincs boltotokban olcsó Airoh sisak? ( ami 40 %-os kedvezménye van)
Előre is köszönöm!
van egy elado sisakom ha valakit érdekel, kivehető moshato bélés, karbon-kevlár sisak, xl-61-es méret, 12 ezer.

csakis a nagymamikám járt vele botba tejért kenyérért, aztis csak lightesen.
Sziaaaa :))))
smiley-k nem működnek innen...
köszönöm a segítséget! írok mailt ahova a legutóbb és megdumáljuk a részleteket ;)
Semmi gond, tudom, hogy te tök normális vagy
Hát van, ami nem az én pénztárcámnak való, ez van.
Nem lett rendesen kipróbálva..
Bocs, nem akartam rosszat
Többnyire farmeron kívüli viseletre vették nálam, kevés lány van aki crossozik Viszont én estem benne már párszor, igaz nem nagyokat, de jól védett. Sőt télen mikor befagy a tó, én ezt veszem fel mikor hokizunk, eddig nekem semmi bajom nem volt vele, nem repedt meg a műanyag stb. Viszont van UFO gyerek térdvédő is, ami hasonló, de az már 8000HUF
Igen, Móninak ilyen van. Farmeron kívül hordta, mikor motorra ül, szerinte kényelmes. Krosszra én valami komolyabbat javasolnék, igaz, ez meg nagyon kedvező áron volt...