Helló! Én is az Universalnál vettem ilyen duplacsuklóst magnéziumosat hüdejóóó ám . Ez is beleér a csimmába, meg állíthatós, beakasztós pántos...na szóval nem mozdul el, és csak egyszer kell beállítani. Én mindig a térdemre esek (pepottyanok a kanyarba a lassúságtól), kivéve mikor a fejemre Szóval nekem bevált, és amikor akciós akkor csak 16péz (persze biztos, hogy nem akkor sikerült venni)
Hali! ...csak olvastam, hogy térdvédőt keresel, de az szerintem véletlenül se legyen szempont, hogy keveset mész! Elég hozzá egy rosszat esni, hogy tönkre menjen a térded és soha nem tudhatod, hogy ez éppen mikor jön. Csak tippnek teszek fel két képet, az első fajtát használom én is, Matlé is (nagyon kényelmes, triflex térdvédő, az alsó szára beleér a cross-csizmába is, így nem csak a térded, hanem az egész lábad védett, két gumis rögzítőpántja van, nekem soha nem csavarodik el, és motorozás közben észre sem veszem, hogy rajtam van) Universalmotoréknál van. A másikat most láttam nem rég, amikor vásárolni voltam alkatrészt - FM - ez is az olcsóbbik kategóriába tartozik, ennek ellenére elég masszívnak látszik, csuklós, igaz ilyet nem próbáltam, nem tudom mennyire kényelmes, a térd alatti rész méretéből adódóan szerintem ez is beleér a csizmaszárba. Ez Parilláéknál kapható. Bíztatóan néz ki. Viszont szerintem próba nélkül semmiképp se vegyél!
Többnyire farmeron kívüli viseletre vették nálam, kevés lány van aki crossozik Viszont én estem benne már párszor, igaz nem nagyokat, de jól védett. Sőt télen mikor befagy a tó, én ezt veszem fel mikor hokizunk, eddig nekem semmi bajom nem volt vele, nem repedt meg a műanyag stb. Viszont van UFO gyerek térdvédő is, ami hasonló, de az már 8000HUF
Igen, Móninak ilyen van. Farmeron kívül hordta, mikor motorra ül, szerinte kényelmes. Krosszra én valami komolyabbat javasolnék, igaz, ez meg nagyon kedvező áron volt...
Vasárnap este még nem tudta.