Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ismer valaki olyan szakit aki hengert perselyez?Vagy egy céget akik nicasil-oznak?Mert egy CR 250-röl lekopott a nicasil .........jó lenne ha valaki tudna segíteni gondolom fordult már ilyen elő a történelemben ;-p
az ősz már csak ilyen,
ovril szerintem jobb a protektor ing,

annyi a titka hogy a kulcscsont pánthoz oda kell fogatni két erős gyorskötözövel a vállvédöt ,ahoz pedig a könyököt, és akkor nem csuszik le a könyökvédő, és nem annak a gagyi hálonak kell összefognia a protektoringet.

köszönöm hogy segithettem,
ezt jo hallani hogy ebbe a hibába nem csak én estem már bele, nekem is volt dupla borda törés ujjra visszatörve, három hét után,
motoroznak
Itt egy kis emlékeztető a hétvégi Husqvarna tesztnapra, ami Nyáregyházán lesz.

Szombaton: 12-tól 16-ig
Vasárnap: 10-tól 16-ig
Én éppen visszatérőben vagyok, erre kihal a fórum. Hát szép mondhatom. Hol van mindenki? Ne dolgozzatok már annyit
UK
MUK
FUKK
Sziasztok!

Eladó egy 2 szer használt, újszerű UFO motoros nadrág.
34-36 os méretű. Hibátlan, szakadás és egyéb sérüléstől mentes.
ára: 7990.-ft
Érd: 06-20-230-70-10
dacamotor@gmail.com
Hengerfej-tömítést minta alapján tudsz csináltatni olcsón. Hengertalp alá, meg otthon te is...
köszi ott vettem az elözöt is de nekem nem kell egy egész szett hanem csak hengertalp meg fej tömités
Akkor meg mit borongóskodik ez a geci idő?
Nem lesz esö, sehol. Az én gépem is késsz lett, ujj gyertya szelephézag belöve, holnap megyek érte. Szombat test day
na jó, még egyszer lemegyek oda...szülinapod alkalmábúl.
Szerintem szombaton olajat cserélek és kimegyek Szadára kicsit mandínerezni... meg tekergetni egy kicsit a futóművet, mivel mit csinálok megtapasztalni
remélem addig fog esni eleget
http://sportmotor.hu/motoros_v... Ezt is a mi instrukcióink alapján hajtotta végre hibátlanul, a Ferihegyi Galus motocross képző arénában.
Hali rendes nagyban nincsenek meg véletlenül? Arról az amerikai srácról a zöld 4t kawásról ? A nagy asztalos képekből még nem láttam egyet sem.
Rés van a pajzson, mert azok még nincsenek fent!

Köszönöm.
Mióta Gery-ékkel csapatok egyre nagyobbat ugrok. Ők meg ugye ferihegyen tanultak. Ahol az igazán Amerikaiak!
Köszönöm szépen! Vasárnap Bugyi?
akkorát ugrajtasz mint egy igazi amerikai rider
hepi börszdéjt!

a régebbi képei hol vannak Ritának ?
Elnézést, hogy helyesbítek:
Siffredi
Utolsó előtti előtti nagyon fajintos!

happy bordély!
gondolom valami bilincs szerű cuccal
hát...valamit biztos véd..endurónál biztos jó,hogy a kövek ne horpassák be annyira
hogy rögzítik ezeket?
érnek is valamit? tényleg megvédi a rezót?
milyet érdemes venni?
fasza lett ez a kép!