Sziasztok ismer valaki olyan szakit aki hengert perselyez?Vagy egy céget akik nicasil-oznak?Mert egy CR 250-röl lekopott a nicasil .........jó lenne ha valaki tudna segíteni gondolom fordult már ilyen elő a történelemben ;-p
annyi a titka hogy a kulcscsont pánthoz oda kell fogatni két erős gyorskötözövel a vállvédöt ,ahoz pedig a könyököt, és akkor nem csuszik le a könyökvédő, és nem annak a gagyi hálonak kell összefognia a protektoringet.
na jó, még egyszer lemegyek oda...szülinapod alkalmábúl.
Szerintem szombaton olajat cserélek és kimegyek Szadára kicsit mandínerezni... meg tekergetni egy kicsit a futóművet, mivel mit csinálok megtapasztalni
remélem addig fog esni eleget
annyi a titka hogy a kulcscsont pánthoz oda kell fogatni két erős gyorskötözövel a vállvédöt ,ahoz pedig a könyököt, és akkor nem csuszik le a könyökvédő, és nem annak a gagyi hálonak kell összefognia a protektoringet.
köszönöm hogy segithettem,
Szombaton: 12-tól 16-ig
Vasárnap: 10-tól 16-ig
MUK
FUKK
Eladó egy 2 szer használt, újszerű UFO motoros nadrág.
34-36 os méretű. Hibátlan, szakadás és egyéb sérüléstől mentes.
ára: 7990.-ft
Érd: 06-20-230-70-10
dacamotor@gmail.com
Szerintem szombaton olajat cserélek és kimegyek Szadára kicsit mandínerezni... meg tekergetni egy kicsit a futóművet, mivel mit csinálok megtapasztalni
remélem addig fog esni eleget
Köszönöm.
Mióta Gery-ékkel csapatok egyre nagyobbat ugrok. Ők meg ugye ferihegyen tanultak. Ahol az igazán Amerikaiak!
hepi börszdéjt!
a régebbi képei hol vannak Ritának ?
Siffredi
happy bordély!
http://www.telesport.hu/Hirek/...
hát...valamit biztos véd..endurónál biztos jó,hogy a kövek ne horpassák be annyira
érnek is valamit? tényleg megvédi a rezót?
milyet érdemes venni?