Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Nekem polisport gyerek térdvédőm van, lassan 3 éve hogy használom, elég jól bírja. Két helyen fogja a lábam, egy a sípcsontnál egy pedig a combon. Ez szerintem fontos, mert lehet elmozdul. Nem túl nagy a lábon, ami szerintem egy gyerek ill egy lány esetében nem elhanyagolható, én pl nem szeretném hogy 2x akkorának nézzen ki a térdem.Olcsó( nálam 6500.-) és jó.
Keme azt hiszem ilyet vittél te is
Mondjuk lassan minden egyes része az utolsó csavarig új lesz, és akkor árban majdnem ott vagyok, mint az igazi ÚJ...
olyat vegyél ami jo a lábadra, occso,és véd is,

kb ennyi.
nekem jo a fél éves egynyári motorostol ledobott földutas is,
félmilkával occsobban,
Akkor még jó, hogy szóltam!
Szia Minizöldség. Budaörs, Mxoutlet, én ott vettem. Csak ne hallgass az eladóra, azt vedd meg, ami kényelmes és jó árban van, mert ott nem sokat tudnak az egészről...
Hogy ez eddig nem jutott eszembe! DE hülye vagyok! Hát itthon is van másfél millió forint TÖK feleslegesen! Szaladok a szalonba. Köszi. Én hülye meg kínlódok itt az öreg használt motorokkal.
Sziasztok!
térdvédőt keresek, és a tanácsotokat szeretném kérni. A keveset megyek nem írja le pontosan a helyzetet, de ettől még állati nagyot tudok huppanni és kéne valami, ami megvédi a térdem, de nem méreg drága. Ötletek? Auneren kívül hol érdemes megnézni, megkérdezni? Mire figyeljek?
Köszi!
Nekem is kéne.
Kéne már neked egy új motor...
...megjegyzem, a powernél annyi baj volt, hogy egy feszítőrugó tartótányérja a bowden tartókonzolja alá került, és nem fölé, azt valószínűleg én raktam rossz helyre itthon. Ma viszem a két első telómat Bajnerhez, mert életveszélyes. Nulla csillapítása van, pattog.
Szia!

Hát...az a helyzet, hogy semmit sem változott. Aztán nekiálltunk kísérletezni vele, állítottunk a poweren és a gyújtáson, és most jó. Óriási előgyújtás volt neki adva és a power rosszul volt összerakva.
Szia!
Géped rendben muzsikált ?
Ja, akkor oké. Nem gond, bár szívesen dumáltam volna veled. Lépek aludni, mert kicsit kivették a ramplik az erőt belőlem, jóéjt
tudom hol van mind a kettő de egyiken se voltam mert miután beszéltünk felhívott egy ember hogy jön gumikért utána meg már nem volt kedvem visszamenni
Szasz. Miért van olyan érzésem, hogy neked a kecskeméti pálya az a lakitelki?
szia junti,

köszi.
holnap átadom kerkyrának is.
13262G duplafogaskerekéből a nagyobbik fogszámú/de az egybe van a 3.al/ és vele szemben a 13262D meg a duplához tartozó léptetővilla
nem tudja valaki,h hol lehet "olyan kis aluminium bigyót" rendelni?:)
hehe...na szóval:hátsó kerék tengelyén az aluminium négyzet alakú alátét ami nekitámaszt a spanoló csavarnak.
köszönöm holnap napközbe én is beugrok
Baleseti 6 emelet 13 szoba
szia,
mondjatok meg neki legyszives, hogy jobbulast kivanok!
szeva melyik szobába logatja a lábát bemenék én is
Szeva mindenki és a kopasz bakáknak is. Mi holnap meglátogatjuk a Geryvel az öreg tatát.
szombat nem jó ? akkor szoktunk többször menni ,néha vasárnap