Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abba kell hagynom ezt a postás motorozást...
Nem tudok olyan jól pucsítani, mint a meleg srácok a gaybikers-en
Én már készülök rá igaz 1 hete nem mentem de jó kis derbi lesz
gyertek hétvégén monorra,ott is ugrándozhattok
tényleg...most látom, az egyik kawa a másik ktm
Azért én nem foglak összekeverni benneteket ugrás közben. Van még mit gyakorolni
tényleg feliratozni kéne, még a végén valaki összetéveszt minket korival, vagy bencével
Sziasztok!
valaki nem tudja megmondani az Yz 400f gyári telóbeállításait?
vagy hol nézzek utána?
yamaha honlapján csak a wr manuál van
A kesztyűről.
Hogy ki szúrtad, hogy az nem a Kornél!
A másodikra azt írd: Szereplő: BakondiG
Alvás megoldható az a legkevesebb .
Mostanában inkább a dédesi cross pályára járkáltunk, mert van mit még mit tanulnunk, oda 2-5 fö között szoktunk kimenni. Erdei piriszkálásokra is hasonló létszámmal. Dédesben van 1 enduró pálya is de egyiket sem szeretik sokan mert nehéznek tartják.
Kazincbarcika alatt, hallottam már egy ottani sráctol hogy jo helyek vannak arra,
nekem ez a hétvége biztos nem jo,mert tegnap szűlettek meg a kiskutyáim, és ilyenkor oda kell rájuk figyelni,

de egy másik alkalommal szivesen benne vagyok egy vendégmotorozásba, ha van hely ahol ott lehet aludni,

hányan szoktatok menni ? én a kiscsoportos 3-4, max 5 fős foglalkozásokat kedvelem ,
Borsod megye Alacska nevű kis falujában.
Szívesen látunk legalább megtanuljuk hogyan kell boltba menni tejért meg kenyérért .
Most hétvégére beszéltük többekkel, hogy eljönnének errefelé...., de szinte bármelyik hétvége jó nekünk.
merre felé laksz ,,?

szivesen benne vagyok vendég motorozásban, főleg ha tudsz olyan elöbb emlitett embereket,

ezen a környéken már ugysem nagyon jár el velem senki motorozni, rossz a hirem,

pedig én csak a réteken a föld uton szoktam veretni,,, meg néha elmegyek a botba tejért-kenyérért,
Akkor 1x össze kéne hozni 1 talit. Van itt egy két kattant egyed.
én ilyentöl sosem szoktam sirni,

de már sok embert láttam aki ugy sirt mint egy fűrdős kurva,
A nagy zuhé az csak a negatív elem. Igaz, eső után nagyon küzdelmes az erdő, a dédesi pálya meg motorozhatatlan, mert a kemény talaj tetején 1 vékony csúszós réteg keletkezik. Nem árt 1 napot várni, de utána felejthetetlen élmény mindkettő. Igaz a dagonyázás is felejthetetlen, mert az ember nem egyszer a sírás és a teljes kimerültség környékére kerül .
Ahogy az előrejelzést nézem, egy nagy zuhét.
Nem tudjátok mit hagytok ki ezen a héten, hogy nem jöttök erre mifelénk
ok, de te meg backflip-ben vagy király
http://www.sportmotor.hu/motor... Móracross pálya :) mi nem fektetjük meg a gépeket sajna még a levegőbe :D
Hasonló nekem is van , de én azért egy kicsit lájtosabban adom elő