Alvás megoldható az a legkevesebb .
Mostanában inkább a dédesi cross pályára járkáltunk, mert van mit még mit tanulnunk, oda 2-5 fö között szoktunk kimenni. Erdei piriszkálásokra is hasonló létszámmal. Dédesben van 1 enduró pálya is de egyiket sem szeretik sokan mert nehéznek tartják.
Kazincbarcika alatt, hallottam már egy ottani sráctol hogy jo helyek vannak arra,
nekem ez a hétvége biztos nem jo,mert tegnap szűlettek meg a kiskutyáim, és ilyenkor oda kell rájuk figyelni,
de egy másik alkalommal szivesen benne vagyok egy vendégmotorozásba, ha van hely ahol ott lehet aludni,
hányan szoktatok menni ? én a kiscsoportos 3-4, max 5 fős foglalkozásokat kedvelem ,
Borsod megye Alacska nevű kis falujában.
Szívesen látunk legalább megtanuljuk hogyan kell boltba menni tejért meg kenyérért .
Most hétvégére beszéltük többekkel, hogy eljönnének errefelé...., de szinte bármelyik hétvége jó nekünk.
A nagy zuhé az csak a negatív elem. Igaz, eső után nagyon küzdelmes az erdő, a dédesi pálya meg motorozhatatlan, mert a kemény talaj tetején 1 vékony csúszós réteg keletkezik. Nem árt 1 napot várni, de utána felejthetetlen élmény mindkettő. Igaz a dagonyázás is felejthetetlen, mert az ember nem egyszer a sírás és a teljes kimerültség környékére kerül .
Nem tudok olyan jól pucsítani, mint a meleg srácok a gaybikers-en