Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen állapotú idom a szép hogyne kéne mennyiért?
sziasztok,nem megyek holnap Monorra,kicsit estem ma,fáéj mindenem mint állat.Bocs
Küldtem mailt!
van itthon még hozzá oldal rajtszámom, egy vagy talán mindkét oldali nem tudom, csak a multkor pont a kezembe akadt, ha kell elkűldöm ingyé,
a 4 t hez hasonlóan kell rúgni a felső holtponton ahogy kicsit átér akkor rálehelsz a berúgókarra és megy is
már endúróra használom a berúgás meg nagyon könnyű szerintem hidegen másodikra megy melegen elsőre baszódás után is indul tökéletesen a nyomatéka nagyon teccik ez a motor az osztrákoktól van gyári állapot ennek a futóművébe belevan nyúlva átszelepelve, kurvára teccik eddig ahol a többikek üvegen pörögnek ezzel csak 2 pöffenés és kilő
végül is szerettem, ami szar benne az az hogy baszott nehéz berugni, mert egy akkora dugo van benne mint egy mozdonyban, és a tul sok erő is nagyobb hátránya mint elönye,,,

ami jo volt benne az a szuper futomű, mondjuk az egyém full tuningos volt elöl Poletti ,hátul Öhlins ,
és az iszonyat sok nyomaték 2t létére, amikor még bele sem forog pörgésbe, hanem még csak olyan mély hangon forog,már akkor egykeréken kepeszt,

ami persze nem mindig előny,

amugy mi a bánatra akarod használni,? emdurora,? mert arra sok lessz,
köszi és mégy annyi hogy neked mik voltak a tapasztalataid a motorral azon kívül hogy gerinctörés...
sajnos fogalmam sincs,,,

de szerintem egy csomo más tipusé is jo lehet, huzasd le a forgorészt, mérd meg tolomérövel mekkora a belső átmérő meg a gyujtotekercs milyen formáju, mekkora távolságra van a két felfogato csavarja, aztán az alapján találsz bontoban ,,,

csak ne a vékony gyujto tekercset vedd meg hanem a vastag tömzsi világito tekercset.

és nézd meg az alaplapot is, mert az enyémen ott volt egy plussz tekercs felfogato helye űresen hagyva,

nagy csodára azért ne számits világitás erösségben, alibinek jo, meg arra hogy tök sötétben ne vakon kelljen haza menned .
helló ronis nemtudod milyen évjáratú dt -ből faragtad azt a világítótekercset?
nem nagyon kell a triálnak helyet keresgélni, helyben motorozos műfaj, viszont iszonyat jo játék, sok sikert hozzá,
jahh de az a triálos ember Szelei Feri volt sokszoros magyar bajnok, tud a csávo nem kicsit,
Sok gazdag utast
Csácsá
szerintem inkább pihenj,majd átugrok máskor megnézni,mert akkor szét is rámolok megyek megfogom a meló végét,jó hétvégét!
Ma tuti nem állok neki legózni, de ha van kedved, átugorhatsz megnézni a lomot.

Az én CR-em Nyársapát után több, mint 40 percig mostam folyamatosan.
most azért elég durva sár volt,főleg a tiéteken van.legközelebb nálunk is le lehet őket mosni,ez a mosó legalább alaposan tisztít
gondolom akkar ma már csak alvás lesz,semmi lego
Nyitok egy motormosót.
Pályadíjért
Csütörtök este óta nem aludtam, drága most a szabadidőm.
sziasztok
van egy duró márkályu enduró gumim! 500km-t nem futott!
120/90-18
nagyon fasza állapotban, póstán is küldöm!
tel.06203386215
e-mail:lebar14@freemail.hu
nem business mán,hanem az amiről szavalnak itt a legények

http://www.youtube.com/watch?v...
businessman!mennyiért mosod le a motort?
Húúú, business
Nem mánia, csak mondtam én itt még a nyár elején, hogy kipróbálnám és érdekel. Látod, nem a levegőbe beszélek
mi ez a triálmánia fiatalok? nem volt nektek béemxetek gyermekkorotokban :-)
azért fasza dolog lehet, sirokon nagysiraton trialos fiatalember két ásítás alatt lenyomta a 100m-ert
még a sajátomat se mostam le,csak keme ilyen szorgalmas