Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső,na majd ha arra járok megnézem a legódat,egyébként van egy viszonylag jó állapotú triál hátsó gumim ha kell megköthetjük a nagy bizniszt
Eladó a gumi ha kell valakinek
Csütörtök éjjel vettem hirtelen felindulásból, Zirc alatt. Ha lesz időm, összerakom. LEGO-trial
Kéne viszont aluhegesztős ember... Hátsó villa repedt.
kösz te trialguru
vazze ma beszéltünk és nem is mondtad!na majd kimagyünk Nagytarcsára ott lehet tesztelni.
Ma kb. 5-től otthon vagyok, jöhetsz motort mosni
hali!és nem támadt kedved lemosni a szobrot?
Ha összeépül ez a kis Beta (jelenleg 2 tejesládában van), megpróbálom, milyen a trialozás. Felénk nem sok jó terep van hozzá, de majdcsak találok játszóteret.
ez a srác nagyon tudott,
kiprobálnám,

amugy pont ezen a hétvégén ( aug. 29-30 ) van Bazsin triál verseny és ott van veterán motor szekcio is, egy csomo osztrák motoros indult tavaly is.

tavaly az amatör kategoriát én nyertem meg kaptam szép nagy kupát, de elmondanám hogy az osztrák veterán szekciosok csupa fanatikus öreg ember , veterán triálokkal sokkal kevesebb hiba pontokat csináltak mint én az ujj motorral,

tudnak a csávok,
gugli a barátod űsd be hogy husaberg forum, és találsz egy olyan kék-sárga oldalt, ahol csakis a husaberg fanok vannak , ott bármilyen kérdésedre válaszolnak profi modon az utolso csavarig,
nagyon zsíír
csak tesztelni kéne már
Kül:
ez 86, enyém 85...enyém: E-H dobfék, e-h lámpák. Pofára ilyen...250-es.
Faisst:
Persze ha szart veszel amire basztak rá, akkor nem kell csodálkozni. Elöször a tulajt kell lefigyelni aztán a valamit tudsz a moci utóéletéböl is
Köszönöm! Jól esett ez a válasz Azt hittem ennél macerásabb....
Nekem nagyon nem kellett ez a mai nap, nulla alvással, mint egy zombi...Csak bírjam ki délutánig. A holnapi emléknapot veszélyezteti az időjárás, bár fontolom a motorozást amúgy is, tánc közben iszonyatosan meghúztam a hátam :(
Jóreggelt!
be kellett jönni "dolgozni" ... konkrétan mindenki fennhangon unatkozik csak akkor minek kell itt lenni ezt tudnám otthon is csinálni
Áve Mindenkinek, aki dolgozik ezen a szép napon.
Csüt. este óta nem aludtam, de megvolt egy esküvő és egy Betamotor TR 34 250.
láttam a gépedet inkább emlékeztet egy szobo r darabra mint motorra
kapjátok be
jó motorkázást!képeket nyomassátok
Bebasztunk Komlon! Holnap krossz! Itt van B-AND-I, Magnum01, Gery! Viszont a telokban bent vannak gumilabdak! Hajra Komlo!
A bergeghez, nem sürün kell hozzányulni, de általában 1 árban van a felújítás. sonoo most vitte el 200 üó, volt a gépbe és szelepeket cseréltek meg csapágyakat.
Üdvözletem! Még új vagyok a sportmotoron. Egy Husaberg FE 450-ez (2007)mennyibe kerül egy teljes motorgenerál? Jelenleg 15 üzemóra van benne, még egy darabig bírni fogja, de ha tönkremegy kb mennyire fog ez a pénztárcámnak fájni? (tudom, hogy nem aprópénz, 300 fölött van sztem, vagy ha tévdnék javítsatok ki! ) Előre is köszönöm a segítséget!
Eladó egy Michelin Starcross 110/90-19 gumi és egy 520-as 120 csapos CZ lánc!
5000 Ft./db.!
jano2@citromail.hu
Gumi használt de jó állapotú,a lánc új!
06304604073
Légyszives, ha arra lesz dolgod, akkor kérdezd meg! Nyilván csak ezért ne menj, de ha arra fele visz az utad, akkor ez tényleg segítség lenne. Ha esetleg egy tel.számot tudsz adni, az is rendben van, aztán beszélek velük telefonon. Ahogy neked egyszerűbb és kényelmesebb. Köszi előre is! Hali!