na ahoz tényleg jo sok pénz kellene hogy aprilia 550-el endurozzál, mert akkora egy fostalicska betegágy hogy a gatyádat ott hagynád a ráköltésre folyamatosan,
Úgy hallottam hogy az Aprilia az nagyon szervizigényes....Legjobban a KTM exc 525 vagy az 530 tetszik....mi a külömbség a 2 közt 525 530?Gondolom nem csak a cm3....A KTM is szervizigényes nagyon nem?Lehet megkéne várni hogy a SUZUKI RMZ450X milyen lesz...csak még mivel új nem lesz kiforva...
penztarca fuggo .... exc 525 vagy 450 nagyon jo, minden van rajta ami kell. wr is jo dolog, annyira nem kihegyezett. crf mar nagyon kemenyen uzemoras .... de vannak itt szakik, akik lovagoltak rajtuk sokat, tudnak meselni ....
ha lenne ganyém, 525exc, semmi más ....
mivel nincs,igy maradt a cr250, azzal is elvagyok mindenhol
ha meg nagyon vastag lennek, akkor apriliska 550
Üdv mindenkinek!Hétvégén voltam a Varsányi versenyen és nagyon megfogott Tudnátok irni pár sort hogy melyik motort érdemes venni először is hobbi célból de később versenyzés céljából?KTM exc 525,530,Yamaha WR450 f,Honda CRF 450 x,Kawasaki KLR450x?Melyiknek nagy a szerviz igénye meg ilyeneket! Köszi
Semmi extra rosszul érkeztem az egyik ugrón ledobott a moci oldalra és szerintem zúzódott a bokám de azért mentem még ameddig bele nem dagadt a csizmába teljesen a lábam.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Jobb lett volna, ha te is többet tudsz menni! Viszont legalább Kornél a te szerszámaiddal állította be a telóm. Na majd legközelebb többet mész!
Gyógyulást!
az a baj,hogy elég kopott...és pont az a lényeg egy crossguminál,hogy frankón élesek legyenek a bütyök minden oldalán
akkor lehet igazán jókat fordulni
Akkor nincs sok értelme árulgatni kidobom a francba mert én nem tudom mire tenni neki adom valakinek van egy pálya felénk kiteszem had vigye akinek kell
ha lenne ganyém, 525exc, semmi más ....
mivel nincs,igy maradt a cr250, azzal is elvagyok mindenhol
ha meg nagyon vastag lennek, akkor apriliska 550
nagyon gyanús , régen láttam
az elkerülőn megtépte a múltkor a szöcskét
Rendszámos endurora cserélném a motoromat. (hátha valakit érdekel.....)
http://www.kepesmotor.hu/honda...
(éljen a panzió netszobája)
Gyógyulást!
ha még beszélsz vele...mond mg neki hogy lenne egy jó hírem..aminek tuti örülni fog...ő is
akkor lehet igazán jókat fordulni
szerintem eléggé kopott,felrakni nem sok értelme van