Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma Monoron a csaj amiket fényképezett, nem tudjátok hol lehetne megnézni? Már ha lehet.
thenx, tegnapi szenvedések
Max 1 bar
Sziasztok, mennyire szoktátok felfújni ti a gumikat, közepesen kötött talajra?
csá, jó volt nagyon, csak szétszállt a vízpumpacsapágyam, szimmeringekkel együtt, meg azt hittem tegnap kialudtam a hátizomhúzódást, de nagyon nem
Hazafelé alig tudtam a motort feltolni a futóra, most is olyan hülyén, ferdén ülök.
hali,hogy hogy ilyen korán?milyen volt?
Matyi, köszönöm a meglepetést, ma reggel a futón vettem észre, hogy ez nem is az én motorom
Te... Van szíved, ember, az biztos.
Azért 4óra alatt elfogyhat annyi.
Haliho...Lenne egy kérdésem RMZ 250 K5 moci elmentünk mocizni 3/4-ig volt a tank olyan 4 orát csapattunk és kifogyott...szerintetek sokat kap? mert néha 4.-5.be ha odahuzom nem ugy veszi fel ahogy kellene...
Csö. Ezen már túl vagyok így kezdtem én is. Csak én minden ugráshoz új motort használtam . Fő a biztonság
cső,raklapos ugró megdobott,csőrös féleség lett belőle,oldalamra estem meg a karomra fejemet is bevertem.Jó a bukó!One sisakot vegyetek
mi lett veled te fiú? már megint bmx szelté? monoron szerintem sokan fognak berregni a hétvégi verseny miatt.edzeni köll
nosza? semmi komoly anyázás? ezek szerint még nem jártál a birtokodon,vagy már leamortizáltad a meglepit
jo cuccok azok, főleg mikor egész nap huzkodni kell a kuplungot,
mégy egy olajos kuplungon gondolkoztam ilyen bowdenost átalakítósat láttam ilyen 25 körül jól működhet az ? mi a véleményed?érdemes ilyet venni?
oké, benne vagyok,
kösz majd egyezt elmegyek hozzád megmutatod a velnessvölgyedet utána meg te gyere és énis megmutatom a mi helyeinket
hát ahoz rezot szerezni az szinte lehetetlen,

egy profi kipufogossal rendbe kell rakatni, mást nem nagyon tudsz vele csinálni, szerintem,
elküldtem a címet nekem is ugyanez volt a tapasztalatom a 300-as ec-vel mint neked jurvajóvolt
erröl beszélek hogy az 500 2t nem lehet akárhogy lerugni, hanem ez a tökölös felső holtpontos dolog, és ott is meg kell rugni mint állat, és néha extrém viszonyok között ,fáradtan ez elég nagy szopás tud lenni,

egy 300-as 2t ott rugok le ahol akarok,és indul rögtön,
kösszi döme beszélek majd vele kösz
berakom egy nagy boritékba és elkűldöm ingyé,nekem ugyis csak kacat , te meg talán tudod használni, vagy jo lessz tartaléknak

küldj egy cimet ide,: lakosbalint@chello.hu
még egy szép gyári vagy nemgyári rezó kéne rá mert ez megvan horpasztgatva
most teszek fel róla egy kis videót a tegnapi útkeresés néhány kicsi részlete ittis nöttek ilyen welness völgyek