Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon titokzatos vagy!ma bejöhettél volna,itt voltál egy köpésre,nem is mondtad mi van kilátásban
oksa
gyertek ha tudtok
IS... Mert a 2t marad, az tuti
tudtam hogy tttt lesz a végén
mentem volna,de ma mentem a temetőbe és bezárt már,ezért holnap kell mennem.Sírgondozás egyebek.de lehet a vége felé kinézek
Meg akartalak kímélni a sok gépeléstől
Mesélnél nekem a 250 4T-ről? Képbe került egy érdekes ajánlat, rettentő olcsón juthatnék egyhez, de nem tudom, mennyire érdemes belevágni, szervízigény, bajok, problémák neked eddig?
Sok sikert.
Már egész jól tudok vele menni de nem akarom megint megterhelni és több kárt csinálni mint hasznot
köszi
te nem gyüsz?
A motornak semmi baja én vettem talajmintát Komlón. A bokám rándult vagy ficamodott.
hali,sok sikert holnap
mi van a géppel?
ne csináld....szar a lábad még mindíg?
hozd a gépet is hátha.....max gyakorlod a kanyarokat.
Szeva ecsém nem alszol? Holnap moci nélkül megyek ki, majd biztatlak benneteket.
üdv

sikerült megcisnálnom a szimering folyást...szóval fasza,reggel indulás a homoktengerbe
zsír lesz tuti
kérdezhetsz itt, is mailban is, élőben is, ahogy jólesik.

red bud összefoglaló
Pfff...nekem még kb. 10 perc szerelés, ma szereztem csapágyat, holnap beledobom. A hátam még mindig fáj, inkább ez a baj. Majd ha összefutunk véletlen, kérdeznék tőled.
jaja, már alig várom.
szerencsére nekem minden ok a vassal. megvan a láncszett is, gumi is. már nagyon csereérettek voltak.
Szia, én is kimegyek bámészkodni egyet. A motorom úgyis kényszerpihen. Bugyiztok holnap?
red bull romaniacs 2009 összefoglaló

ITT
üdv urak,

aki indul, annak jó versenyt holnapra
Én nem régen néztem ezt a motort,de akkor még egyben volt és még a hangja sem volt rossz.
oksa,csörögj
csaooo
http://www.sportmotor.hu/motor...

carmichael 17 évesen,bubba 10 évesen meg még valaki...azt nem vágom
kar 125 de arban jo nem no lepek akkor hivlak este ! es holnap hooha remelem sikerul telodat meg buvolni es koszi