Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

c16
Szeva elveszett,gésát dugnál?
Köszi mesterem,de ez most nem kell,me nagyon nagy lenne rám.
Jauu estét... Sztem a KTM olyan mint a Nők... Van amelyik jobb az átlagnál, egy ideig, de aztán idővel mind megereszkedik, nemcsak a tank... Úgyhogy én a Japánra voksolok... Öööö most a motorokról beszéltem.. Bár szóse róla, Japán Nőm nem volt még, nem zárkózom el előle.. Egy tuti, osztrákba még Nő se kéne..
tizennyóc és én állom a postát
estét elvesztetük kemet elvite valami nyulányka
Kösziii,hízni erre a kis időre má nem akarok
csá!ebbe kétszer beleférsz
amúgy jó gatya nekem is ilyen van,mondjuk én ingyen kaptam
Óccsót mondtam,te aranyat kérsz
Ha csak ennyi baja van, akkor még oké, mert ez még könnyen, olcsón orvosolható
egyet találtam az apróban 22 ért

ha húszért neked jó akkor nekemis
Nekem óccsóé
csőváz mindenki

nofear spektrum nadrág és mez nagyon jó állapotban ( nadrágba 36os méret van irva) szerintetek menyibe lehetne elpasszolni? Esetleg érdekel valakit?
Nekem még a gyerek ktm-je is eresztett anyagán át
hmm okés köszi
hopszi, javitok nem MCX hanem MXC és nem ECX hanem EXC
nekem azt mondta valaki, aki motorokkal kereskedik, hogy ezeknek az áttetsző tankoknak anyaghibája van, és ha elöregszik, ereszt össze-vissza. Ezt két helyről is hallottam, kérdezz utána lécci, hogy biztos legyen. Mást nem tok mondani, kérem kapcsolja ki...
Üdv emberek!
Mit gondoltok erről a motorról? http://kepesmotor.hu/ktm-endur...
Ez egy MCX nem ECX és hogy elvileg ugyanaz mint az EXC csak a gyújtása más meg ilyenek... ha valaki tud róla valamit pls irjon róla 1-2 sort.
Kösz
hi
tudna valaki segíteni gumiválasztásban?
egy xt600z-re kelleme cross gumi
amit homokban illetve kemény agyagos terepen használnék
most mitas c04 van ami homokban pont jó, de a kemény agyag kinyírja... kb mint ha betonon mennék.....
a bütyköknél már teljesen be van repedezve aztán még 1000km sincs benne, pár út és kezd lepotyogni a bütyök
valami kemény gumi kellene ami bírja a keményre száradt agyagot is
köszi!
Bocs, azt hittem, hogy nem küldte el, és akkor már kiegészítettem:D
Sziasztok! Jól hallottam, hogy Domonyvölgyben kijelölt enduro pálya van ami ingyenes, és akármilyen motorral lehet menni? És a tó melletti büfében lehet térképet venni?
Neten megpróbáltam róla infót keresni, de nem találtam semmit.
Sziasztok! Jól hallottam, hogy Domonyvölgyben kijelölt enduro pálya van ami ingyenes, és akármilyen motorral lehet menni? És a tó melletti büfében lehet térképet venni?
Szeva, neked fő topick aaa endurocross?Lendiccsed mán fel,me én még nem láttalak ittengen.
Elfelejtettem mit akartam írni Öregség?