Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy (ka)kukkolni
Bp-en kicsi esett csak, még elbírna néhány percnyi esőt a föld..
Mondjuk elég nagy elánnal jött, mitha jégeső közelegne.
Kellett ez már no, bazi nagy meleg volt, nem normális az időjárás.
Hogyne!
Szokásos? (már színte)
Üdv mindenki. Bandi holnap?
hova asszem itt mindenki beöltözött, olyan hideg lett hirtelen
most már lehet menni kukkolni
tettyék
nahhh...
kellett nektek az eső olyan szélvihar volt/van itt, hogy a redőnyt kikapta a helyéről és csak lobogott a szélben az ég sötétszürke, a fák már szinte fekszenek és naaaaaaaaaaaaagyon finom esőillat van
Itt se nem esik,van 35 fok, kuva annyát
EEEEEEE SSSS Ő Ő TTTTTTTTTTT !
E S S ŐŐŐ TT !
E S Ő Ő TT !
EEEE SSSS Ő Ő TT !
E S Ő Ő TT !
E S S Ő Ő TT
EEEEEEE SSSSS ŐŐŐ TT !

Légyszi, essen már az eső!
Lakásból ki sem megyek, már az ablaküveg is olvadozik..
Akkor én egy rohadt nagy ragya vagyok,me reggel óta most álltam meg,de mán húzok is tovább gályázni,me megöl az asszony Jól vagyol baby?Meló,minden buli?
dolgozik a ragya csak nagy a meleg és kitikkadtunk inni kell ilyenkor sokat
Kájberbíbek Tán ti is egésznap dógoztok?Beszarnék ha igen,én má minnyá meddöglök
Akkor megy a biznisz!
Ha kellett volna akkor szóltam volna ne aggódj!
De legalább a kaja jó volt
Nőstényeknek meg ott volt pár szúnyog.

Te, nem írtál vissza semmit, úgyhogy eladtam a Szimócákat. Meg a Lada is tegnap elkelt, darazsakkal együtt, már csak Kakukk két lomját (Verhovina+Jawa Mustang) kell eltakarítani, meg a 125-ös CR Honda alkatrészeket, a Kawa ZX4 maradványait...
Jobb lenne ha szinesebb lenne nemek terén, mint Bugyi
...és neme.
Nem tudom hogyan készüljek, mert még nem tisztázott az ott alvók száma!
Jaja. Hűtőtáskát, jégakkukat, tusfürdőt hozzatok.
Aki még nem tudná Júl. 25-26 Monor on lesz egy kis összeröffenés!
Ülj fel egy váltós kerékpárra, és megérzed.

(Anno, mikor fatert kérdeztem róla, hogy hogy működik a váltó, és hogyan lehet vele elosztani vele a motor erejét, elkérte a szomszéd lépcsőházból a Turist 10 sebességes orosz versenybicajt, és mondta, hogy menjek vele, váltogassak, nézzem meg, mi van, ha a kisebb és ha a nagyobb lánckerékre teszi a láncot hátul, mert nincs kedve órákat magyarázni )
Srácok ÁTTÉTELRÖL szeretnék érdeklödni.most gyári van a krossz mocin..13-48 as..
ha nagyobbat veszek akkor hogyan változik ill ha kisebbet? köszönöm válaszotokat
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy POZSONYI ZOLTÁN 2009. június 28-án 53 éves korában örökre itt hagyott minket.
A Gyulaváriban megtartott országos meghívásos amatőr motokrosszversenyen szenior kategóriában a második futam utolsó körében rosszul lett, megállt. Azonnali és gyors orvosi segítséget kapott, harminc percig próbálták újraéleszteni, sajnos az életét már nem tudták megmenteni.
Köszönjük az eddigi részvétnyilvánítást minden kedves ismerősnek, barátnak, sporttársnak.

A temetés időpontja: 2009.08.04-én Keddi napon de 11-kor Újköztemető
/Bp,X.ker Kozma u 8-10/
Akit érint: Pozsonyi Zoli temetése: 2009.08.04-én kedd délelőtt 11:00, X.kerület, Kozma u. 8-10, Újköztemető
Már bocs, hogy ezt mondom, de azért a motorért a 80 igen sok szerintem. Haver 120ért adott el egy 80as DT-t és az csacsmacs volt, tárcsafákes, új gumi stb stb stb... szóval ne csodálkozz szerintem hogy 80ért nemviszik