megyek kicserélem a mous-al szerelt hátso gumit, a hátso kerék csapágyakat, komplett láncszettet , első telo szimeringet olajjal, válto olajat, markolatokat, a lengővillárol is leszaggatta a nyári szellő a vastag védő matricát, az alu kartervédőmet is megint ki kell egyengetni, a felnimben is lett ujj huppli, a rezom is feszűl mint barom,
mert ez az enduro olyan kis technika kimélő játék,
Okoska,inkább,ne menjé,ott rínád magad halálra .Ha egyáltalán elmersz menni,akkor Vigyé vagy négy belsőt,egy marék foltot,szerelővasakat,vagy habot,láncot,patentszemet,sprayt,meg fík kuplungkart vagy 4-et,ott nincs mindenhun szerelő az erdőben.A fa meg nem homok.A motoron meg nemgondókoznék gombókoznék,vagy ne álmodozz ócsóbbrú,mert amit kilesté is lehet tutifos belül,meg lehet jó is.Szerintem,te hót fáradtan erdőbe,még nem szereltél,azé egy bibliát is tegyé be
Változtam ..... még engem is meglep, hogy mennyit.
Ha kilátásba van valami iszogatás, akkor szólok, hátha ráértek eljönni.
Nem tudom mikor járunk cross közelbe. Mondjuk a motor Vecsésen van, onnan talán könnyebb lejutni bárhova, mint Pesten keresztül, de igazából nem járok már utcán, csak pálya.
A mi-ben azért kérlek ne feledkezz el magadról!
Egy moccolás alkalmával esetleg kiszaladhattok az éppen aktuális pálya felé... mert más esélyt nem látok rá, hogy összefussunk..
Most hogy tudok mozogni, már többet megyek gurulni is (remélem)
Akkor most küldök egy nagy ölelést Neked! Örülök, hogy minden okés!
Nálam is hasonló a helyzet. Meló ezerrel, átköltöztem a X. kerbe, van egy tök tuti kis rózsaszín szobám. Ééééésss igen. Jól látod, már egy ideje "MI" vagyunk és nem én.
Szia!
Errefelé minden okés, már a vállam is mozog...
Kicsit sűrűek a napjaim, de jól érzem magam. Szabira kéne már mennem,majd augusztusban 2 hetet megpróbálok egyfolytában összetenni.
Motorka jó, párom folyamatban- ahogy láttam Te sem vagy hetyke egyke?!
mert ez az enduro olyan kis technika kimélő játék,