Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kedves!

Mi van Veled? Hogy vagy?
Megadhatom faterom számát is, de ő kőműves, úgyhogy a régi hengert felrakja,kifúrjuk oszt nem kell új..
Nem az apum volt, jó barátom az "Öreg", Lajos..
Csörögj, üzenj, ilyesmi és megadom
Marha messze lakik
ha megveszed ezt a szerkezetet a hátsó dobbra már van vevőd
Nézd meg a videóm, CR500-ast hagytál ki vasárnap
nézd meg sokadikx bugyi videóját!esett a hó,jó megnézni ebben a melegben!ki ne hagyjatok a délutáni motorozásból!
Ez azért nem valószínű, de benne van a "kb. ugyanannyiért"-ben a lehetőség
vagy többért
Na ennyire már nem emlékeztem. WR-200-as volt egy haveromnak, sztem jó kis gép volt, mindenhova fel ment. személy szerint úgy gondolom, hogy Erdély-be(re) sztem is inkább endúró kell, mert a csiki-csuki, mókás-kalandos részen a cross-masinák megforrhatnak.
És persze a váltóáttétel sem mindegy. De az is tény , hogy "pilótafüggő" is a dolog. üdv:Tamás
Meg is van: http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Már néztem is, a leírás kissé meghökkentő volt.
Köszi, utánanézek.
Erdélybe...

Nem tartom jó ötletnek üzemórás, friss hengeres motoromra lámpát barkácsolni és a sziklákon szétveretni. Annyit nem ér ez a kis túra. Többet buknék a javítgatáson, mintha veszek egy ilyet, kimegyek vele, aztán ha hazajöttem, eladom kb. ugyanannyiért.
hát hova mész te fiú hogy ilyen zord körülményekre számítasz?cr-re dobj 2 kopott szar gumit,kartervédőt neki,lápás fejidom egy akksival azt szevesz!azt legalább tudod hogy nincsenek rejtett hibái,de nem az én zsebem csak tipp
Szia ! Bocs , hogy belevau, de úgy emlékszem kb egy hónapja KOKODRZ v. KOKORDZ? hírdetett egy yami wr- t, amit áll.felújított. Szokott a DRZ-s fórumba firkálni. Tamás
Palcsee...A tipp nem rossz... (A DRZ-t ha odaverem, az is 200, ha veszek egy ilyet, az is 200, és azt utána el is adom. Ráadásul a DRZ picit nehéz, amellett, hogy sajnálnám.)
bevallom,semmit nem tudok róla!palcsit kérdezd meg!szerintem inkább bérelj ki egy drz 400 ast kispesti ismerősünktől.válság van bazzeg,ha veszel valami fost megint a nyakadon fog maradni! szerintem palcse többet tudna mesélni
tudom h a peppét akarod
András, ha a héten tényleg megjön a hengerem, kéne nekem faterod száma. (Ő volt kint Bugyin, ugye?)
Mit tudsz a Yamaha WR200-asról, valld be. Kéne nekem egy enduro motor 2-3 hétre. Venném, eladnám, ennyi.
szivem szerint az mondanám hajtsuk ki a szuszt a hüvelyes hengerből,de kár lenne bántani azt a hajtókart meg a többi kütyüt
Fogyasztásról jót vagy semmit.
A héten jön a hengerem, jeee...
nézhetem ?
megmértem a szombati fogyasztást, 7 liter benzint evett meg ez a szörnyeteg az a pár kör alatt bugyin,pedig próbáltam spórolni vele
igen az a pálya,most tesztelheted az utódját is :)