Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi komoly a nyakam megrándult a medencecsontom kapott jobboldalt a bordáim fájnak a fejemen az egész felsőrészt meg ütötte a sisak de már kezd javulni a hétvégére redben leszek remélem.
Mennyit adnál érte? (Hibátlan motor, jó kasztni, rally-alapnak kiváló, én 140-el hoztam haza az új nulláson Fótról, az a gáz, hogy se forgalmija, se rendszáma)
Helló!
Mennyi lenne az ára?
Akkó jóvan
Tőlem is meg Magától is! De tegezz nyugodtan!
Ott más sincs, csak mandariner meg gödrös szar
Jófajta homok a talaj, puhára esek, ha borulok
Hogy,hogy erősebb?Akkó minek a 250?Nékem jó ,míg van levegő,csak hama elfogy
Kb. mint egy CR250 új hengerrel. Azaz erősebb lesz, mint nekem kéne...
Szeva,én se tudok kanyarodni,akkor mennyek Szadára,me ott befordul magától?
oszt mennyire,mint állat?
Jó hír! Akkor nem köll szétrántani semmit sem. Fájás nincs komoly?

Még nem tudom mi lesz olyan sokára...
Egy napot rászánok Szadára, mert rájöttem, hogy nem tudok kanyarodni.. Megállok a kanyar előtt és befordulok...
Csak mandíner, csiki-csukizás. Másnap viszont jöhet- akármi azért nem- de majd egyeztessünk.
Remélem. Sőt. Biztos.
Tsá Oszt utána erős lesz?
Sziasztok

Kiskunlacháza jó pálya, a CR500 brutális, a motorom gyenge, a hengerem meg jövő héten érkezik. Dióhéjban.
Üdv mindenki. Semmi extra hátul a soltrek pálya utáni kis asztal keresztbe dobott és fejjel landoltam a pályán. Nem szedtem szét a hengerfejet mert le engedtem a hűtővizet és nem volt benne olaj, az olajban meg nem volt víz. 2 hete eldőltem az egyik kanyarban és kinyomott egy csomó fagyállót és utánna nem légtelenítettem le a bal oldali hűtőt oda vándorolt a betöltött víz. A vízpunpánál kicseréltem a tömítést. Most úgy néz ki rendben van minden. Jövő hét?
sima iphone amúgy, egy ügyes gps programmal.
lehet a rázkódás, vagy az esés bezavart neki.
Beszarás,nagyon komoly kis kütyü lehet
szerintem ennyi pontatlanság belefér.
Én a helyedben nem a hengerfejnek ugranék neki, hanem az olajszűrő-vízpumpa együttesben nézelődnék...
Esésedről nem is beszéltünk, bocs, rohannom kellett. Mi történt?
A PÖRKÖLTÉRT KÖSZÖNET! Nem ettem sokat, de isteni finom volt! Jobbat én sem tudtam volna...
ja igen...köszi az isteni kaját innen is a hölgyeknek-uraknak.
most is betoltam egy adagot...nem lesz gond az alvással.

neked meg jobbulást!
Befaltam egy negyed dinnyét, megyek haldokolni, pá.
Szeva mindenki. A mai mérleg nem túl fényes : olaj a hűtő vízven, talaj fejelés, nyak húzódás medence csont és borda fályás! De azért jó volt a mai nap finom volt a marha pöri
én is a bal felén megyek....nyugisan....4. csutkán

csak az érkező gázos kicsit.
én azt nem merem. inkább a bal oldalán, a lapos eldobón megyek, szép nyugisan.
ja...a hosszúnál meg segített...túl is ugrottam párszor.
ez reálisan hangzik. jó kis szél volt, szépen arrébb tett néha, főleg hátul, a kis asztalkánál.
vagy még a start utáni egyenesben, meg a magas ugró előtt....