Üdvözletem mindenkinek!
Hú de rég voltam erre.....
Végtére is azért írok hogy meginvitáljalak titeket a hétvégi(19.-e) Profi Magyar OB-ra ami egyben Nyílt Nemzetközi Verseny is.Érdekessége hogy az Tömegsport résztvevőket külön MX1-MX2 géposztályban indítjuk(ha elegen összejöttök)
Mégegy érdekesség hogy a szünetben Besenyei Petibá repül egy bemutatót a frissen épített Red Bull-os masináján!
Bővebb infó a fairplaycross.hu-n Vagy nálam telefonon a 20/3630 775-ön.
Üdvözlettel Szecsu.
Jóestét!
tudom, nem aukciós ház ez itten, de hátha mégis valakinek megtetszik.
van nekem egy Lexmark x5150 típusú tintasugaras nyomtatóm, ami nyomtató, szkenner, fénymásoló egyben és faxolni is lehet vele. angolul és németül beszél, megvan hozzá a telepítő cd, kábelek és hibátlanul működik is, csak éppen én semmire nem használom.
ha valakit esetleg érdekel, 10e-ért megválok tőle
Nekem jó lesz hétköznap is
csörgess meg ma napközben és visszahívlak vagy írje gy mailt:
volkay_orsi@hotmail.com és megbeszéljük a részleteket
ház/gyerek alakul
VAn eladó aprilia rxem
90ért elvihető!
06203386215
lebar14@freemail.hu
Hú de rég voltam erre.....
Végtére is azért írok hogy meginvitáljalak titeket a hétvégi(19.-e) Profi Magyar OB-ra ami egyben Nyílt Nemzetközi Verseny is.Érdekessége hogy az Tömegsport résztvevőket külön MX1-MX2 géposztályban indítjuk(ha elegen összejöttök)
Mégegy érdekesség hogy a szünetben Besenyei Petibá repül egy bemutatót a frissen épített Red Bull-os masináján!
Bővebb infó a fairplaycross.hu-n Vagy nálam telefonon a 20/3630 775-ön.
Üdvözlettel Szecsu.
egy telefont?
tudom, nem aukciós ház ez itten, de hátha mégis valakinek megtetszik.
van nekem egy Lexmark x5150 típusú tintasugaras nyomtatóm, ami nyomtató, szkenner, fénymásoló egyben és faxolni is lehet vele. angolul és németül beszél, megvan hozzá a telepítő cd, kábelek és hibátlanul működik is, csak éppen én semmire nem használom.
ha valakit esetleg érdekel, 10e-ért megválok tőle