Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te, ezek jópár éve álltak egy pincében, fogalmam sincs, hogy mennek-e, állítóla takarítás után mindkettő üzemképes. Szét kell kapni őket, és a kettőből összerakni egyet. Én a 4 seb. blokkosat raknám össze, a másik blokkot el lehet adni 10-ért, kasznit 5-ért, a kerekeket talicskának 3-ért stb...
Rá kell áldozni 2 nap munkát, és visszajön az ára. A kettő együtt 25ezer Ft.
Egy csóró melósnak kellene, napi 15 km gurulásra... Erre megfelel, úgy, hogy 2 hét múlva nem kell mondjuk blokkot, vagy ilyesmit retkelni? És ez mennyibe lenne cakkpakk? Amúgy jóestét, jóhétvégét, jószurkolást minden ittlevő ismerősömnek. Is...
ma voltunk állatkertbe,van lemúr lámúr részleg is!
Faisst addig is ezzel nyomjad
Meg akkor ez is eladó:
Szeva ecsém... Milyen jó hogy kivételesen visszaolvastam idáig.. 1 jóismerősöm zaklatott szimó ügyben.. Akarsz beszélni róla?... Jöhet fotó is, mélem az adatlapon.. Nem írom ide, nehogy rögtön rámrontsanak a 30 alatti komolytalan, jócsajok...
Kájberbíbek
ÜDV A KLUBBan!
Feketenadálytő- krémet a helyi boszorkánytól szerezz be, az nekem tök jó volt!
és hi all

faisst
jobbulást....flector ep, tapasz + kenőcs. nekem bevált nagyon a vállamra anno.
hi
akkor jó, mert a gyári már-már túl halk volt.
vagy csak a sajátom után tűnt annak.
Hali
a hangja nagyon durva lett szerintem.
Amúgy szasz mindenki!
Mivan,tán má borúsz kifele?
Gyógyulni öccse
Hát tavaly július elején szóltam hozzá először ehhez a fórumhoz. Hamarosan meg utoljára.
Öööö...nevem: keme....régen írt szó: ETZ
egész jó lett a végeredmény.
remélem a hangja is jobb lesz
Akkor nem lesz kint rámpázás?
hát,visszalépkedtem
írd be a keresőbe a nevedet,meg valami szót amire emléxel,hogy régen irtad..
én így találtam meg
1. persze, aztán a keresett pénz meg elmegy a kölnire

a 2. verzió már bennem is felmerült, de még nem jelentkezett senki, aki fizetett volna értem...

4. viccet félretéve, ha lenne valami jó meló (vagy szar, de legalább alkalmaznának, és fizetnének valamicskét, de inkább a jót választanám), szívesen dolgoznék

5. keresem basszus, de valahogy a hülyék nem potyogtatják el,hogy én meg is találhassam (innen-onnan azért csurran-cseppen)

de akkor már én is adok ötletet. főleg, ha csak ott porosodik szegény, isten bizony, itt nálunk nem porosodna, még egy fedett, zárt helyet is találnék neki, és még a hidegben sem fázna . szóval szívesen megőrzöm én

ja meg a lottót ki is hagytuk a pénzkereseti lehetőségek közül
1: el kell menni körbelocsolni a rokonságot, és csak pénzt kérni

2: áruld a tested kivénhedt özvegyeknek

3: bankrablás

4: munka bár abból megélni nem lehet

5: pénzkeresés

több ötletem nincs
OK, vettem.
pezsmatulok@renaultclub.hu
Hogy találtad meg...kíváncsi lennék az enyémre

Biztos valakit fikáztam vagy épp hazudtam valamit.