Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első hozzászólásom a fórumban

Faisst
[1055] 2006. május 2. 13:40
zoozee
miért vagy ilyen magabiztos?
lassan már 150000 hsz nél tartunk...
az dúúúúva
volt kórház 1 hétig meg a vállam még mindig nem jött helyre teljesen pedig már 3 hónapja volt.
Valakinek van eladófélben 18"os felnije cr250 hez?
Majdnem minden küllőnél így néz ki.
hali
ííí,az elég tré...
remélem soha nem fognak belémugratni...
Cső
Tudom mit érzel. Gyógyuljál.
Nekem annyival volt több, hogy az utánam jövő motoros is elesett, aztán a motorja rajtam állt meg.
attól függ,rendbe jön e vállam,most eléggé fáj,de kenegetem mint állat
Hallottam. Mármint nem a puffanást, csak a hírét. Vasárnapra felépülsz? Vagy nem Tökölsz?
bazz,tegnap akkorát estem ferihegyen mint az állat...
szar sebességgel mentem a középső ugróra,és elsőkerékkel belefúródtam az érkezőbe,átestem félig a kormányon..valahogy továbbgurult a motor,én hasaltam a kormányon,fejem a sárvédőn és elindultam lefelé az érkezőn...de leborultam róla kb 2 méter után
felálltam,csillagokat láttam..
akkor nem fájt annyira semmim,mert nyomta tovább egyből...de most...kb mindenem...főleg a vállam
én szívesen elvinném, csak qva kevés az alaptőkém
jók is ezek a mai dízelek...Most egy 1,6 részegecskeszűrős dízel pözsót hajtok 6,4l/100km átlagban, kb 60% autópálya 150-el :-) országúton 80-110 között max.5 körül jön ki. 50l tank 850km.
Eladó a DR-em ! nemdohányzó, fűtött garázsban tárolt, megkímélt, csak bótba jártam vele!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Vegye valaki megfele, hogy ne porosodjon itthon!
Füst egy gramm sem jön ki belőle.
Csak hogy motorokról is beszéljünk: nem kell valakinek két Szimó? Olcsóért. Kell a hely.
Ja,azt ez 210 ló,vagy fasz tuggya mennyi szaladt el
Nem tiszta égő, hogy a "szar fhanszia" Renault 1.5-ös dízelből ilyen jó motort épített, az 1.9-es Fordok meg fél évesen okádják a füstöt?
bammeg 235-öt mentem a retekkel,eddig legtöbbet,ezeken az utakon isten is kell hozzá,hogy irányíjja,2 kilóval sokat jártam vele országon át,íccaka tílen -nyáron,azé az a 35 sok má,mi megcsak 35-nek mongyuk
Nem akarok belenyúlni . Nekem elég ez amit tud.
A youtubon van egy videó, ugyanez a motorú rinyó, óra szerint 210-et megy . 190-et mentem már vele óra szerint 5 személlyel. Vecsési elkerülön.
jadon jóóóóó
előtöltést fel...
1.5 dci igen turbós. 86 pacis.
turbós?
Dzseréjjünk tezsvírem, dzseréjjünk