Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne, szívesen fotóznék, de még nem tudom, mi a pontos terv hétvégére ha ott leszek, észre fogjátok venni
Csak azok vannak amiket Gery-nek átküldtem. De ha most hétvégén megyünk, akkor csinálhatunk még. Lehet Keme vagy Borsó is eljön.
Azonkívül,semmi,ideg,meleg,nembaj,má műhely kibővült,6x6-os lett,mostmá megtudok benne mozdulni,de még tervezgetem tovább,budi,fűtés,betonfestés,csempézés,villany ide-oda ,menyezet stb,halad ha csinálom,de hogy mit hun tanálok meg,eddig megse tudtam fordulni,hogy ne verjek le,mostmá
mizu? azon kívül, h kivagy mint a fene ...
Szia bébi!
Szeva átküldte a Gery a képeket nagyon királyok lettek. Rólam nincs több?
lóestét
Nekem meg a pöcsöm méretit
Én úgy tudom, hogy Keme idejét közvetlen a Hubble űrteleszkópról mérték. Azért ilyen pontos!
Menjünk,menek én is vagy 8 perc 10-et
A 2:23.79-et miféle stoperrel mérted? De ha már ilyen jó vagy, mehetnénk egy versenyt, mert nekem még 2.23-nál nem sikerült jobbat mennem. Igaz az nem repülő rajtból lett mérve. De a Gery szombaton ment 2.16.47-et.
Áááá,csak aránytalanul,van ezeknek eszük,ha látják,hogy kell,meg megy a dolog,gyanús vót mán,hogy 2 nappal tovább húzták,most húzzák a faszukra Lesünk másikat
Mi a baj, túl nagyot akartak nyerni rajtad?
Nem szeressem a pízet, nem ríjok,de szutyvadt világ ez.Választhatunk A vagy B közt,hülye meg nem vagyok,én azé is megyek a C-n azé is
Hali
Pedig úgy van ahogy írom , ezeket gyári dokumentumok és az ott dolgozó szakik is alátámasztják , pl a Dr Kováts Miklóssal is beszéltem erről (a P20 egyik fejlesztő mérnöke) , és két könyvet nevezett meg hitelesnek ezzel kapcsolatban .
Az 1965 májusi AM-ban is benne van 4db P20 prototípus , ha nekem nem hinnél .....
De a lényeg amit bárki láthat : Az YDS2 f.tengely kuplungos és osztott blokkházas , míg a P20 nem és még kazettás a váltója is , csavaros kötésű a f.teng belső része , stb . A P20 blokkja az YDS2 és a K1 blokkjának a keveréke .
Az is igaz , hogy nem a legjobb anyagból készült , de jó szakemberek kezében dobogó közeli helyezést értek el a Le Mans-i 24 óráson velük ......
A film pl nekem is megvan , DVD és SVCD formátumban is . Ebben a fimben amúgy nincs melléduma , sőt , Bélabá' elmondása alapján elég sok részt kivágtak tőle amit nyilatkozott , nem is adták le csak évekkel a készítése után .
De jót büfikéztem ...megyek is a dógomra
A a legkevesebb ...eksön legyen, az számít
Itt a várt meleg ..túmáccs kicsit.........
shit
Nem lesz új motri mindig ez a rohadt .....
itt a veterán vidik között a küzdelem című.....van pár darabka fent ...nézd meg
hellotok
melyik film?
szewa ...
ezeket nem én találtam ki ...valahova belinkeltem a forrást is asszem....pótolom igérem mert a másik gépemen megvan ...
ja és azért linkelgettem be nagyjából a fellelhető dolgok közül néhányat mert sokan azt a hatalmas faszságot kezdték sugallni ott a hozzászólások között, hogy a japók koppintottak rólunk.....

tudom , azt is sőt oda is írtam , hogy egy két karcolást változtattak a magyarok a yamin...de azt el is kúrták sajna...a változtatások legfontosabbja az volt, hogy kifelejtették az anyagot belőle....mindjárt lettek soha nem múló gyermekbetegségek és így sokunknak rossz emlékeink ...bár nagy huszas szimpatizáns vagyok ...sőt még azt a yamahát is volt szerencsém kerülgetni ami állítólag nem gyártódott le ....
viszont 64 ben nem futott p20 szerintem ..... ez viszont már csak a magánvéleményem....
amúgy szívesen veszem ha tényekkel kikorrigálsz mert a homályos múlt sokunkban máshogy él stb...hibákba azért tényleg nem szabad beleesni....

van egy közel jó pancsi sztori amúgy itt a neten ..bedobom neked... de az aki ott dolgozott a tűznél az is mondta , hogy nem teljesen úgy vannak a dolgok...ezekre gyerekkoromból emlékszem öregeim barátai voltak ott akkortájt és emléxem pár mesére...ilyen politikai indíttatású mellébeszélésre gondoltam amik tovább homályosították a történetet.........
amúgy itt a küzdelemben is jól látszik , hogy emberek bármit képesek mondani ....dehát mint mindíg idővel felszínrebújt az igazság....

tényleg ...nincs meg valakinek az egész film?....mert hiányzik asszem még a vége ...