Még nem beszéltük. Kakukkot faggattam és ő mondta, hogy talán augusztus de semmi konkrét nem volt eddig.
Az az idő pont pöpec lesz, mert akkor túl leszünk 1 motorfelújításon.
Elég régen nem voltam, ma meg el tudtam szabadulni melóból időben. Nagyon jó a pálya, valakik eső után szanaszét verették, szerencsére nem quadosok, hanem valami ügyesebb krosszos csapat, egy nyomon mentek. Olyat mentem rajta, percekig pipált a kipuffogó, mikor megáltam, és most már határozottan abban a tartományban forgattam, ahol köhögni kezd az elcseszett henger...de lassan megjön az ÚJ!
Helló !
Tudom bőven elkéstem a témával , de most néztem a Küzdelem c film 7. részét és a hozzá kapcsolódó dolgokat itt a neten .
A lényeg , hogy valamit nem jól tudsz mert a P20 nagyrészt az YDS2-ről lett koppintva (a blokk viszont csak részben) , azt pedig 1962-ben adták ki széria gépnek és az szerintem sosem ment a VB-n .
Egyébként az első P20 már 1964-ben futott , szóval az a 8 év sem stimmel .
(értem , hogy azoknak szántad ezt a képet akik szerint a japcsik koppintottak a P20-ról , de legyünk pontosak)
Még jó,hogy valaki örül a melónak Többet dógozok mióta nem dógozok,píz csak elfele folyik,na de majd esszercsak pihengetek Menek mán me idő van ,hív a kutya,hogy dógozzak
Az az idő pont pöpec lesz, mert akkor túl leszünk 1 motorfelújításon.
...A hazai pálya előnyei..
első 9500 hátsó egy ezressel több
Sátorodat is hozzad mert nem akarok megint tűz mellett aludni
Tudom bőven elkéstem a témával , de most néztem a Küzdelem c film 7. részét és a hozzá kapcsolódó dolgokat itt a neten .
A lényeg , hogy valamit nem jól tudsz mert a P20 nagyrészt az YDS2-ről lett koppintva (a blokk viszont csak részben) , azt pedig 1962-ben adták ki széria gépnek és az szerintem sosem ment a VB-n .
Egyébként az első P20 már 1964-ben futott , szóval az a 8 év sem stimmel .
(értem , hogy azoknak szántad ezt a képet akik szerint a japcsik koppintottak a P20-ról , de legyünk pontosak)
Holnaptól péntekig Kocson leszek. Vigyem a mellényed meg a cigid?
06PANNON- 555- (tisztára mint az amerikai flmekben) - 0276