Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hella mindenkinek
Jó reggelt
Addigra lehet, h nekem is fent lesz az új henger...
Még nem beszéltük. Kakukkot faggattam és ő mondta, hogy talán augusztus de semmi konkrét nem volt eddig.
Az az idő pont pöpec lesz, mert akkor túl leszünk 1 motorfelújításon.
augusztus második felére beszéltük, nem?
Mikorra gondoltátok hogy jöttök?
Hát szabira esélyem sincs, annyi a meló. A végén beteg leszek... Persze kampányszerűen pont akkor, mikor megyünk hozzátok pályázni
Én meg készülök a szabira Nemsokára viszem a telóimat Csika tuningra.
Elég régen nem voltam, ma meg el tudtam szabadulni melóból időben. Nagyon jó a pálya, valakik eső után szanaszét verették, szerencsére nem quadosok, hanem valami ügyesebb krosszos csapat, egy nyomon mentek. Olyat mentem rajta, percekig pipált a kipuffogó, mikor megáltam, és most már határozottan abban a tartományban forgattam, ahol köhögni kezd az elcseszett henger...de lassan megjön az ÚJ!
Ennyi idő alatt jutottál be Bugyiba?
...A hazai pálya előnyei..
hahó 18as és 21 es cross gumik eladó

első 9500 hátsó egy ezressel több
holnap reggel 8-ra megyek Kocsra, ott leszek olyan dél-koradélutánig, de csüt reggel 6-tól péntek estig megint visszamegyek, Tatán alszok csüt. este.
Ezt az időt elmegyek és megnézem magam is....valamelyik 7 végén... de akkor ha itt vagy akkor majd találkozunk aztán beszélünk!
P20 forgalmis, igény szerint friss műszakival eladó, 100ezer Ft-os elektronikus gyújtással és gyárival...350e irányár:
Hella mindenki, megvan az új eredményem: Bugyi 2:23:79
sziasztok!Azt szeretném kérdezni h az Ipone box 2 syntetic 2t váltoolaj jó a kis 25-ös cr-be?
íte sem őszinte mosollyal ébredtél volna!
Pízsma,Pízsma,Pízsama Tűzbe aluggyá,ahhoz nem kell sátor,reggel,meg tűzrőlpattant leszel
Légyszives hozd el....előre is köszönöm!
Sátorodat is hozzad mert nem akarok megint tűz mellett aludni
Teeeeeee mit fetregsz?
Helló !
Tudom bőven elkéstem a témával , de most néztem a Küzdelem c film 7. részét és a hozzá kapcsolódó dolgokat itt a neten .
A lényeg , hogy valamit nem jól tudsz mert a P20 nagyrészt az YDS2-ről lett koppintva (a blokk viszont csak részben) , azt pedig 1962-ben adták ki széria gépnek és az szerintem sosem ment a VB-n .
Egyébként az első P20 már 1964-ben futott , szóval az a 8 év sem stimmel .
(értem , hogy azoknak szántad ezt a képet akik szerint a japcsik koppintottak a P20-ról , de legyünk pontosak)
Még jó,hogy valaki örül a melónak Többet dógozok mióta nem dógozok,píz csak elfele folyik,na de majd esszercsak pihengetek Menek mán me idő van ,hív a kutya,hogy dógozzak
Pézsmapocok!

Holnaptól péntekig Kocson leszek. Vigyem a mellényed meg a cigid?

06PANNON- 555- (tisztára mint az amerikai flmekben) - 0276
Szega,te is ípítkezel még?