Hátja, úgy kellene.. Nincs aza mák amit elne motoroznék, viszont most nincs annyi mák, hogy felüljek rá... Léptem, további jó mulatást, majd a szokásos, valamikor valami.. Hasztalan vista...
A mondatvégi kaján vigyoros figurából úgyérzem, hogy ez valami kelepce, úgyhogy nem sétálnék bele.. Persze ha nem az, akkor meg hülye kérdés... Kicsit későn esett le a 20filléres, de mostmár fixen tudom: bőven elég egy költséges hobbi, úgyhogy én a motorozás mellett döntöttem...
Rendes Tőled, de igencsak meglepne, ha nekem is útban lenne a gyerek, mert hivatalos ellendarab, akitől várnám, az nincs... Az meg beb@szna, ha olyan zaklatna, akitől nem várom...
Hali! Kosdon voltatok mostanában? 7végente tényleg lehet jegyet venni a helyszinen?
"Szombaton, vasárnap – illetve a munkaszüneti napokon – a belépőjegyek megvásárolhatók a park bejáratánál lévő pénztárban"
Ez van írva a honlapjukon, de én nem láttam semmi pénztár félét...
Meg a hideg kiráz az olyan Nőtöl, akiben nincs élet...
Hé embörök 4.-én Jászberényben KELETIES KUPA csak ferdeszeműeknek,és szépencsúnyánnéző gyorsmenőknek
"Szombaton, vasárnap – illetve a munkaszüneti napokon – a belépőjegyek megvásárolhatók a park bejáratánál lévő pénztárban"
Ez van írva a honlapjukon, de én nem láttam semmi pénztár félét...