Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi maradt a csarnokból
Szeva kicscsillag,becsomagoltámá?
Jóestét
te aztán készültél
Hátja, úgy kellene.. Nincs aza mák amit elne motoroznék, viszont most nincs annyi mák, hogy felüljek rá... Léptem, további jó mulatást, majd a szokásos, valamikor valami.. Hasztalan vista...
Jól teszed,egyszer élünk!Addig jó míg azt csinájjuk amit szeretünk
A mondatvégi kaján vigyoros figurából úgyérzem, hogy ez valami kelepce, úgyhogy nem sétálnék bele.. Persze ha nem az, akkor meg hülye kérdés... Kicsit későn esett le a 20filléres, de mostmár fixen tudom: bőven elég egy költséges hobbi, úgyhogy én a motorozás mellett döntöttem...
Sányával mivan?Dódozik a házon? Nekem meg még kutya se jön dógozni 5000-é,inkább ülnek a kocsmába,azt várják a hagymát.Ezé szar a falu,itt-e.
nem,de kellene már Sanyánál,ma be is szereztem az alapanyagot
Keressek neked valami jó csajt?
Nem bírja a finom baba bőröm a latexet...
Meg a hideg kiráz az olyan Nőtöl, akiben nincs élet...
Mi ez a napszemcsi?Tán hegesztetté?
úgy fest
Hej,te is élsz még?
Guminőt is fellehet csinálni Piacon meg eladod a kicsiket
Menni kéne Gyulára
Hé embörök 4.-én Jászberényben KELETIES KUPA csak ferdeszeműeknek,és szépencsúnyánnéző gyorsmenőknek
akkor nincs mese,meg kell csinálni a pályát a kert végébe
Rendes Tőled, de igencsak meglepne, ha nekem is útban lenne a gyerek, mert hivatalos ellendarab, akitől várnám, az nincs... Az meg beb@szna, ha olyan zaklatna, akitől nem várom...
VB-n lelopod motorról .Majd megkérdem Moto-Complettínóékat tudnak-é szerezni,meg mennyié,ott van nagy kedvezmíny nékünk.
Tiszteletem Uram!Köszönünk mindent,viszont kívánjuk!
Hali! Kosdon voltatok mostanában? 7végente tényleg lehet jegyet venni a helyszinen?
"Szombaton, vasárnap – illetve a munkaszüneti napokon – a belépőjegyek megvásárolhatók a park bejáratánál lévő pénztárban"
Ez van írva a honlapjukon, de én nem láttam semmi pénztár félét...
Na jó megyek motorozni. Üdv emberek.
Ja és a rámpát is vinni kell magunkkal és azt csak vontatni lehet és nincs rajta se lámpa, se rendszám.
Messze van az nekünk. Meló után hogy a pitlákba menjünk el oda. Olyan hely kell, ahova lábon 15percen belül kiérünk.
Gyertek Vácra vagy Kosdra