Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mond,a multkor unokaöcsémmel meg Karesszal elmentünk kerepesig és ott szakadt el a kuplung a cr-en,fasza volt haza hozni
Komolyra fordítva a szót. Mikor jöttök errefelé?
ok:) akkor majd neked is lesz a hátadon 5 liter bekevert nyál, és a siratón ha befulladunk együtt akkor röhögünk egymás szerencsétlenkedésén ahogy próbáljuk berúgni a gépet:D Karcsi meg csak megnyomja a gombot és megy tovább:D
Dehogynem csak azt ne mond meg hogy melyik nap 4re mégy haza meg azt se hogy hajnali 4, vagy du.
nekem is,akkor az lesz!majd mutatok egy két helyet ahol a multkor nem voltunk!lehet én is a cr-el megyek és akkor 2T FOREVER
onnan nem érek haza 4re!
elkuldtem sms-ben az msn címemet. itt a környéken szerintem messze az a pálya a legjobb. pécelen van egy-két jó erdős szakasz, de a túra nagy része az lenne, hogy megyünk a földúton:D az yz.vel az meg nagyon szar mert hamar lepörög. kistarcsán az a csiki-csuki fel-le nekem multkor nagyon bejött:D
a hétköznap oké!hétfő egyelőre mehet!csak négyre érjek haza!
Hi
Dédestapolcsány az tuti jó hely
megjött de nem az
én ráérek már, leérettségiztem minden fasza:) nincs tul sok dolgom minden nap jo. viszont ha nagyon sokat esett előtte vigyázzunk, mert bentragadunk valami megközelíthetetlen helyen és éhenhalunk :D
az jó lenne!akkor küld el skype-odat vagy msn-edet!talán jövő hét végén össze hozhatnánk valamit,de a nagytarcsai pály már egy kicsit uncsi,tudsz valami jó helyet?
szia akkor a most hétvége alkalmas is lenne oké
06302117701. Még kb 1 hétig él, utána csak neten vagyok elérhető. 1 évig külföldön leszek, még kéne előtte egy jó kis endurozást nyomni...
veled mi ujság?egysze
r motoroztunk egy jót és azóta semmi!küld el aszámod mert össze tört a telóm
Hello:)
mi újság? rég láttalak. hanyagolod a motorozást, vagy csak elkerüljük egymást? valamikor kimehetnénk kistarcsára.
szép estét mester
szegény Galus csomot golgozot vele, ha véletlen kiadná hogy támadás akkor gyerünk
Azóta megint volt kint valaki, mert tegnap az asztal még megvolt középen. A mostani képeiden valaki már középen tüzet is rakott. Tegnap este fél7ig voltam kint, addig csak 2 kissrác volt kint bicajjal.
motorral menek,vagy visszahozza a kutya
szija (sztok)
Sok a gép a házba hun itt vagyok ,hun ott
mi lesz így veled, ha a poronty után kell majd szaladgálni tessék összeszedni magad
na most csókolomok