ok:) akkor majd neked is lesz a hátadon 5 liter bekevert nyál, és a siratón ha befulladunk együtt akkor röhögünk egymás szerencsétlenkedésén ahogy próbáljuk berúgni a gépet:D Karcsi meg csak megnyomja a gombot és megy tovább:D
elkuldtem sms-ben az msn címemet. itt a környéken szerintem messze az a pálya a legjobb. pécelen van egy-két jó erdős szakasz, de a túra nagy része az lenne, hogy megyünk a földúton:D az yz.vel az meg nagyon szar mert hamar lepörög. kistarcsán az a csiki-csuki fel-le nekem multkor nagyon bejött:D
én ráérek már, leérettségiztem minden fasza:) nincs tul sok dolgom minden nap jo. viszont ha nagyon sokat esett előtte vigyázzunk, mert bentragadunk valami megközelíthetetlen helyen és éhenhalunk :D
az jó lenne!akkor küld el skype-odat vagy msn-edet!talán jövő hét végén össze hozhatnánk valamit,de a nagytarcsai pály már egy kicsit uncsi,tudsz valami jó helyet?
Azóta megint volt kint valaki, mert tegnap az asztal még megvolt középen. A mostani képeiden valaki már középen tüzet is rakott. Tegnap este fél7ig voltam kint, addig csak 2 kissrác volt kint bicajjal.
Dédestapolcsány az tuti jó hely
r motoroztunk egy jót és azóta semmi!küld el aszámod mert össze tört a telóm
mi újság? rég láttalak. hanyagolod a motorozást, vagy csak elkerüljük egymást? valamikor kimehetnénk kistarcsára.