Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt!
Van Zsakk Kusztó ruhám , az pont jó lenne rád ...vigyázz mert most mondta a rágyió , hogy kiárad a Jássz fólyó
Hajráf,aza enyém lesz Búvárruhában kell-e aludnod?Vagy arra nemvan víz nektek?Itt semmi, alig esik.Porzik a vesém
hajcsatok rá, vagy hajráf
közeleg a százötvenezerrrr
Jóestét!
áá holnap családi rötyi + motoros laci napi találkozó Tompán , vasárnap meg keresztelő ...ééééés vége is a hétvégének . Egyébként meg kiújult a derékfájásom, tegnap meg ma alig tudtam mozogni . Taksony biztos fasza most is
Hol voltál, egész nap aggódtam érted
Hétvégén mész krossz? Hova? Mikor?
úúúú vazzameg! de legalább vitte magával az adósságot! Most mi is lesz velem? Sajnálom a csávót mert tényleg tudott zenélni , és a gyerekeket is szerette
Erdőben crosspályán Betonon wazze
azért nézem a 350 xt 600xt mert ezeket 250ig vanak jók is persze rendszám nélkül! a 600xt is 45 le ÚJKORÁBA most ha veszitett akkor legyen mondjuk 40 le drz is 40le és vki kimotorozza simán.................
meg 400asba nem is tudok régebbieket csak drz jut eszembe xr,más nem ugrik be......350be van xt,xl,tt, stb.................
én 250-400 ccm közöttieket nézegettem/nézegetek, főleg, mert azok férnek bele a korlátos jogsiba, meg a nagyobbat talán úgysem tudnám kimotorozni. vagy a jóég tudja. na meg a pénztárca is súlyos határokat tud szabni
hello én is gondolkodok nagyobb motorban( a dt hejett)
szerintem a dr az sokall drágább mint az xt! Nézegetem én is a dr-eket mert faternak is suzukija van bátyámnak is és nem akarok kilógni a sorbol de a dr-ek sokall drágábbak!én személyszerint 350-600ig nézem ilyeneket: xt,xl,tt,talán olcsobb xr!
kádves sorstársak
közvéleményt kutatnék a köreitekben.
két motor között vacilálok (bár az egyik felé jobban húz a kicsi szívem)
'90-es évekből yamaha xt350 és suzuki dr350 (legalábbis ezek vannak nagyjából egy árkategóriában)
1-2 külföldi fórumot nézegettem, de igazán nem kaptam meg amit akartam :)
ja igen. amire használnám. többnyire aszfalt, de mint vidéki (értsd: paraszt) gyerek, azért kinéznék vele terepre is (főleg, hogy egy jóbarátom is most tett szert egy endurora: yamaha tt250-re, és ő meg dimbes-dombos részen lakik)
érvek, ellenérvek jöhetnek, esetleg ha valakinek van jóáron hasonló kaliberű vasa, azt is szívesen veszem
előre is köszönöm
én is akkarom csak nekem felnim nincs pedig adnék érte egy robogot is
hol szeretne vele menni?
Fiam átakarja alakítani a mociját supermotová és kell a világítás.
elemlámpa
endurózni szeretnétek?
Háj emberek. Tud valaki kx80-ashoz olyan tekercset, amitől lesz világítás?
Holnap marhára motorozni kéne. Meg vasárnap is.
mi van,ennyire meleg van Dabason?
Hello, guys...
hú de halottság van,jackot gyászolja mindenki