Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy szalaggyá má be egy-két butikba útközben
Legalább bearanyozza a napodat ........
minnyá vége az első munkanapnak hátha jóóóó alaposan elázom hazáig
9. 15:01

Elhunyt Pozsonyi Zoltán
Újabb megdöbbentő haláleset történt a hétvégén, ezúttal a gyulai verseny idején. A Szenior kategóriában versenyző Pozsonyi Zoltán távozott közülünk örökre.

A Senior versenyen a második futam utolsó körében rosszul lett, meg állt, majd összeesett. Azonnal orvosi segítséget kapott, de már az életét nem tudták meg menteni.

Pozsonyi Zoli mindannyiunk nagyszerű barátja, megbecsült sporttársa. Amelett, hogy szorgalmas résztvevője volt az Amatör versenyeknek, a budapesti Pozsonyi Motocross Egyesületnek is alapítója, haláláig elnöke volt. Reméljük, hogy a nevével fémjelzett klub változatlanul működni fog és tovább viszi feledhetetlen sporttársunk emlékét.

További képek:

ott csak szemerkélt, de nagyon kellemes volt. néha megdördült, de nem hittem neki, úgyhogy maradtunk estig semmit nem felejtettem el , tööööök jóóóóó voooooolt
Ja igen, azon nevettem egész nap, hogy Bp-Kecskemét vonalban volt vihar, meg Szolnok felett, Jászberényben meg ragyogott a nap, száraz volt minden, majd megsültünk. A pálya iszonyat jó volt, mindenkit lehetett hallani, hogy tök lelkes
Szombaton verseny lesz, meg is nézem majd, kíváncsi vagyok. Voltak tegnap profik, egy embert lelelőztem legalább, egy meg elengedett inkább, látta, hogy nem vagyok normális

Na megyek Körösladányba, késő este leszek.
ne morogj fél 3kor indultunk neki, de akkor éppen nálam esett az eső, uh az sem volt biztos, h egyáltalán egy métert is
így is belementem egy hatalmas pocsojába
elgondolkoztato,,,
azért ez szomoru hogy ha egy motocrossos meghal pályán verseny közben akkor ez még csak nem is hir,
mondtam már milyen öreg vagyok, és akkora pocsolyákat tudok, a titanic is elsűllyed benne,
Melyik görbebotos szerencsés vót az?
Köszi, hogy szóltál.
a bácsinak, aki elvitt motorozni
mentem át naaaaagyon nagy pocsolyán
Szijaaaaaa Nofene,kinek?
Az a legjobb,éjjel -nappal itt vagyok
Jóreggelt!
köszi a tegnap délutánt
Jót!
Nabazz, ma is mehetek vidékre. Késő estig.
Jó reggeltet mindenkibe
szomoru, isten nyugosztalja,
Részvétem .....kemény ember volt, minden versenyen láttam, ott húzta a gázt, igazi cross vér folyt az ereiben ...Húzzad a gázt Zolikám ott fent..........
részvétem
Hát mán és is 40,azt hama itt az idő ,de HÚZZUK MÍG ÉLÜNK!
Mondtam a telefonban, most is így gondolom, példaértékű minden ilyen veterán krosszos, mások 50 éven felül már csak az időt húzzák gyógyszerekkel, ő meg versenyeken indult, szép halála volt. Szomorú, de szép.
Részvétem,jókat hülyültünk Bugyin