Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi ketteseknek!
és holnap is csapatunk
De jó egyesseknek. Hétköznap is mocizás?
böff
szerintem okés,mi ma is csapattunk ferihegyen egy másfél órát!
Oks, akkor majd 1 teló számot vagy címet had kérjek" pytyu056@freemail.hu-címre jöhet
Na léptem melózni csoki
Kösziiiiiiiii ,én má leótottam,sőt a biztosítékot is lenyomtam,hogy biztos legyen
Túl van tárgyalva .
Gratula minden csemete gyártónak ha sok jön akkor kapcsoljátok le a villanyt, mert a fényre jönnek
mit szólsz egy hétfői monor csapatáshoz? ha nem jösz az utánfutót valahogy csináljuk vissza
Szia csika, tegnap beszéltünk erröl a futóműves dologrol,mivel én elég messze vagyok ezért személyesen vinném el akkor többe kerülne leves mint a hús. Arra gondoltam jövö7-en , nem-e tudnánk megoldani a postai szervízt? Ha most meg rendeled az alkatrészt, hétfön elsöbségivel feltolnám kedre ott is lenne? Vélemény?
gratula az utánpótlás készítőknek
gratula a sok gyerekgyárosnak,
ezt szivesen vállalom,
Juhúúúúú!
Gratulálok az egész familiának.
Na úgy látom ráfon mentél (nem használtál gummát )
Jóreggelt! Az a helyzet, hogy nekiálltunk szaporodni Lám-lám a motorozásnak tudható be ez is. Hétközben nem tudunk mit kezdeni a felgyülemlett energiákkal
Jó reggelt Mindenkinek!
Szepnapot mindenkinek mi a helyzet?
annyira gyártjátok ezeket a gyerekeket... szerintem mindenki homokozót szeretne otthonra jóóóóóóóóóóó ötlet
Köszi, magának is gratula .Fórum influenza ez a gyerekcsinálás,vagy valaki körbe-körbe jár
Köszi Mennek majd,mint állat
A Kakukkfiókáról még nem is hallottam Megy az 5 * oda is natürlich :-) Gratula. jaja Kell a depóba majd külön szoptatót is kialakítani a mamáknak
akkor lesz itt kis májkül,ki csika meg kis kakukk,te jó ég mi lesz itt
Gratula Csika! Mostmár vigyáz az asszonyra, mint a hímestojásra! Nálunk októberben lesz a befutó !

Most nétzem rá az erzbergrodeo.at -re A sok olasz-német-oszták versenyző mellett láttam azért magyarokat is rendesen a nevezettek között! Hajrá nekik
grat!majd visszük őket edzeni