Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek!
Hétvégén jól szerepelt a dr! Végigmentem a HCC night Rally-n
:-) Most pihent a Káix
Mé zokniba csempészted ki a sajtot? Csinád gyorsan azt a helyet me éhes a belem Jó kint lenni szivi? Micsiátá ma,a tv kukkoláson kívül?
ok éppen lábszagú sajtot kajálok
Csinálj nekem helyet,szeretem a franciát
Csá kakukk
Tettem fel 1 kis pályarészletet kedvcsinálónak
csak vigyázz nehogy télleg michlin legyen
VAN Duna Tv
Hello
reggel óta ömlik az eső, úgyhogy egyikőtök se reklamáljon pont mint vasárnap de legalább nem olyan vészes, hogy a plazmatévén kell néznem a lakásban a nagyonsok francia csatornát
Szeva ! Megvéve ! ha megvan még
Hívlak,most
cső, délután hívtalak mobilon, biztos fontosabb dolgod is akadt
ma el küldtem a telókat , de nem tudtam megengedni a csvart mert nincs ithon akkora kulcsom sajna , de remélem meg tudod oldani
Tán esik arra felétek,hogy mindenki gép előtt van délután? Itt süt a nap rohadt meleg,a föld szétszáradva,szétrepedve,hogy a csivava beleesett,eltünt mint fos a budiban Fűnyíró ember lettem,de mint mindig uccsó 1 méteren kés elsszállu,me megunja a csavarja a rohadékja .Elkéne menni rabolni,vagy valamit okosítani ,me má megint unom a házcsinálást is .
Az nem jó, mert jönnek kisgyerekek is, és ha meglátnak félmeztelenül, megállnak a fejlödésben
cső,mégegyszer kösz a kuplung bütyköt
Nem találom a felsőmet, így monóznom kell ...
Ellövöm magam, aztán űrhajóval kell majd lehoznotok a hódróll
mingyááá megyek a kerekedért!
remélem nem ér meglepetés
Szevasztok! Eladó Michlin AC10 120/90 18 Ár: 11500. Teljesen új a gumi.
Figyelem Figyelem . Délután freestyle show lesz a Ferihegyi Galus arénában .A belépés díjtalan, a lányok csak bikiniben jöhetnek.
Utánad a vízözön ...persze te ott sem voltál, csak pofán basztad a napot kifele menet, és rájött a hányás
kell az neked, ja biztos átveszed a zsét
Ahogy kiértem a pályáról, leszakadt az ég . Esküszöm nem én voltam.
Öööö...ööö...lehet, hogy ma este lenézek Monorra...
Ti ebből éltek niggerek, fizetnek csak mennyetek? .........
A bajbóóó van mindenhol szarásig, nem kell menni kölcsön kérni ...........