Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lista így nő a szegénytől a gazdagig:
-Motorosok, akinek motorjuk van
-Motorosok, akiknek motorjuk és barátnőjük van
-Motorosok, akiknek motorjuk és feleségük van
-Motorosok, akiknek motorjuk és feleségük ÉS barátnőjük van
06204300801 Cseh Gabi,óccsó,jó neki is ilyen mocija van.Profi és nem kamu.Vagy tódd el hozzám,de ugyanannyi óccsó mint nála
Akkor azok a motorosok akiknek feleségük van azok naon gazdagok?
Hát , ez így van má
HeliCsipter.
Én Bajner Józsihoz szoktam hordani Gyálra. 12 a két első.
Senki sehol nem lesz biztonságban
Hát...haverom szerint amikor azt mondja, hogy a motorozás jobb, mint a szex, ő úgy érti, hogy OLCSÓBB...
Sziasztok , az elsö telóm ugy nézki elszarta magát. Mit ajánlotok hova vigyem szervízbe, ahol frankót meg tudják csinálni?
Hetente má nem,me nem ülök rajta,eddig ment ez aszongya,Bugyi 2 szer,az kb 1.5 óra,Tság 1 óra,Jb 1 óra.Még bír kb 10 órát,me válság van.Ha jó mér a számlálóm Ja,és eszik kb 1.5 litert 1 óra alatt,azé az nem semmi,anyagilag tönkre tesz teljesen
Ha pályára jössz, nem rettegünk, de ha az a "bárhol a környéken" pont alvás vagy szex közbeni felbukkanást jelent, akkor csak közlöm, hogy fejszét dédelgetek a párnám alatt, úgy alszom.
El lehet kezdeni rettegni, mert július utcccsó két hetében megyünk Kiskunlacházára aztán bárhol felbukkanhatok a környéken.
Jaaa,,, a pályaszélén vagy a pályán 1 vénasszony felemelt szoknyával épen a dolgát végzi. Hááát az elég ijesztős volna.
Menek is kicsit dógozni,me megver megint az asszony,lapáttal
... ...Háááddde....ööö...én azt hittem, te fizetsz...aki hetente dugószettet cserél...

Na. Most 7vége KÓKA. Oszt csókolom. Esőnap: Taksony. Oszt kész. Vita nincs. Menjetek a szobátokba. Nincs vacsora.
Mindenhun mellehet ijedni
Valami jó kis cseh pályát is vegyünk bele. Csak hogy legyen hol megíííííjedni.
Messzebb nincs?Kőccségeket te állod? Attakúva,tílleg kitanáhatsz valamit,akkó nemcsak úgy összevissza megy a banda szerteszíjjel
Oké...

Az első három forduló MX-keme:
1. Dédestapolcsány
2. Komló
3. Palm Beach

Háááát ki kell nevezni 1 szezon vége időpontot aztán a következő hétvége már a következő szezon
Attakúva Esszer mennézzük,szezonvége nincs.Majd Keme szervez háziversenyeket,csinál kiírást,azt majd kötelezően oda menünk ami következik
Niki résen van
Dobálom neki puszijaim szerteszét.
Majd menünk ide-oda bejárunk mindent,csak semmit ne kéne csinálni itthon
Nekem az asszony aszonta,nehogymán azt sajnájjad,azt a szar gumit,mennyé oszt kész Én meg leskelődtem,hunnat gyütt ez