Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első sárvédőd is egy picit repedt, de alig látszik. Nem tudom rendeltél-e már hátsót, de a lánckoptatót se felejtsd el
majd megosztod velem a tanácsokat jó pízért ,
hát tényleg elég szar a minősége, de egyre ügyesebb a srác. Ha tegnap tovább maradtok, Sanya adott pár baráti tanácsot, nem is butaságokat...
ne i9s törödj vele,válság van!fenn van a vidi!
telóról jut eszembe, elég hülyén néz ki, hogy az egyik telódon van harisnya, a másikon meg nincs.
ok,igaz telós de leszarom
ez a beszéd!
Most pénteken még nem tudom, mi lesz, de akár mehetünk is.
Videókat szórd fel, ne törődj a csírákkal. Had nézzük.
1szer kijöhetnél egy péntek délután,mint most pénteken Takonyba!Jó kis brigád jár oda is
nagyon jó kis pályát csináltak,asszem Galusék meg Kerkyra tuti!még pont jó a talaj,holnap már kéne egy kis eső.De gyakorolni tökéletes,van minden,kis ugró nagy ugró,geci nagy ugró
Mesélj, mi volt Ferin.
felvettem Thorsten evolution ugratáasát!feltöltsem?
lemostam a motorod.
hello,ma voltunk ferihegyen egy órácskát
Nagyon jó kérdés. Jövő hét végén?
kecskemétre mikor megyünk mocizni?
DVD-íróm eladó vagy aggregátorra cserélném. Ez komoly.

Apropó aggregátor: http://www.expressz.hu/gep-sze...

...ez azoknak is szól, akik a kínai pitbike-okat "Honda liszensz" mottóval árulják.
szió sehogy ner megvan,de azt írja ki hogy lézerfej hiba.. nem tudok cdt írni
hogy állsz CD írás ügyileg?
nem értem én eztet... hogy a faszomba mer valaki annyira pofátlanul alkudni,hogy a 2490Ftos nadrágot 1500Ftért kéri meg... még ha 2000et írt volna...
cupppppppp
nem most rögtön gondoltam,hanem például a hétvégén,addigra remélhetőleg én is jobban leszek. Kellett nekem ott maradni veletek hétvégén,jól meg is fáztam....
na megyek ki megvágom az ac-10-et kis karbantartás, aztán elmegyek kapratni eggyet ide a hegyecskémre,