A nyáron pedig 1x rászánhatnátok magatokat egy egész hétvégére. Pénteki érkezéssel és vasárnapi indulással. A szállást asszem valahogy meg tudnánk oldani.
Beszipkázta, mint Niki Csika fütyülőjét
Semmi sár vagy víz nem volt rajta, nem porzott, fogott-tapadt-ragadt ahogy a vizes homoknak kell. Este meg is ünnepeltük szalonnasütéssel.
Elcseréltem,öreg vót az évjárata,lógott mán keze lába .Beteg,ínyfluenzás,tiszta takony Dógozik,nem ér rá,főz mos, takarít,vakol,fest,kapál,kutyázik,mindent mint egy jó rabszolga .
Mennénk, hehe, a fene egye meg, csak van 3 akadálya:
1. 270Ft-os benzin
2. 3 óránál több az út
3. Már a Csolnoki oda-vissza úttól is majd megnyekkent a rönyó.
Én se...de nem is krosszba ajánlottam, egyszerűen csak ETZ-vel kapcsolatban van ilyen láncfűrészolajas élményem.
De ez egy tipikus magyar hozzáállás, ha valami odavaló, mi rögtön keresünk valami MÁST, és próbálgatjuk, hogy vajon jó-e...
Hova menjünk a hétvégén motorzani?
Én hajlanék a jászberényi pályára megint, csak gumigyilkos kicsit, ha száraz.
Kb. fél évig Stihl-olajjal jártam az ETZ-mel. Előtte és utána mindenféle 2T olajjal, ami kúton volt épp. A világon semmi különbséget nem tapasztaltam, de könnyen meglehet, hogy az ETZ-nek tökmindegy.
Nem valami kisasszonyos "jóidőbenpályázgatunk" sport ez...
jó nektek
Amúúúúgy akár solymárt is meg lehet nézni,bár az is kemény
Semmi sár vagy víz nem volt rajta, nem porzott, fogott-tapadt-ragadt ahogy a vizes homoknak kell. Este meg is ünnepeltük szalonnasütéssel.
Csika hol volt...
gondolom elnyelte a sok esőt mint a sz....
Ha esik, akkor marad valami környékbeli homokozó. Tegnap oltári jó volt Taksonyban.
az -1 motor
amúgy hétvégére elég fos időt mondanak
1. 270Ft-os benzin
2. 3 óránál több az út
3. Már a Csolnoki oda-vissza úttól is majd megnyekkent a rönyó.
hát,nekem végülis mind1
kókát is meg lehetne nézni,elég zsír pálya
meg most verseny is lesz ott jövöhéten asszem
Gyertek a dédesi pályára hehe
De ez egy tipikus magyar hozzáállás, ha valami odavaló, mi rögtön keresünk valami MÁST, és próbálgatjuk, hogy vajon jó-e...
Hova menjünk a hétvégén motorzani?
Én hajlanék a jászberényi pályára megint, csak gumigyilkos kicsit, ha száraz.