már jobban vagyok,csak hőemelkedésem van,de sajnos én azt is eléggé észreveszem meg a hülye gyógyszeralegia miatt nagyon meg kell néznem mit szedek be.. áá,csak segíteni szoktam neki mondjuk most napok óta egymagában muszáj csinálni neki,ez van.. Mennék már egy jót túrázni a mátrába,de okos nem akar elvinni
Tudtam, hogy ezt fogod mondani
Jól van, majd ha elszállt a telóm, beszélhetünk még róla. Persze előtte elvégzem a szimmering gyorsjavítást: itthon műanyag pálcikával alákotrok a szimmering ajkának, hátha csak kosz szorult alá. Egyelőre kiválóan zár.
Nem áll az alku,me szimmeringek 2300,olaj 600-tól/fél liter,(váltakozik,attól függ milyen kell bele az emberkének)+szét össze,meg zsír szimihez.azt add össze. Ez a legóccsóbb anyagba,amik jók,azt,ha nekem jó ,szerintem másnak is
Pl. mert eddig nem találtam olcsóbban olyat, aki rendesen megcsinálja. De legközelebb kérek ajánlatot rá Csehgától is, hátha megéri 35km helyett 70km-re elvinni.
Figyelj mán ,te!Mé hordod oda a telót,me sok hülye odaviszi,vagy me súlyodhoz profira teszi,vagy csak me közel van?Mé nem szósz,óccsón megúsznád nem 12,heló.Annyié 3 szor mellehet majdnem csináni olajcserével ,szimivel mindennel
szemébe nézel erősen, és mondod neki,: - megyűnk MOST, apelláta nincs,