Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vágd nyakon,
szemébe nézel erősen, és mondod neki,: - megyűnk MOST, apelláta nincs,
Ne is vigyen. Majd ha megint jobb idő lesz.
már jobban vagyok,csak hőemelkedésem van,de sajnos én azt is eléggé észreveszem meg a hülye gyógyszeralegia miatt nagyon meg kell néznem mit szedek be.. áá,csak segíteni szoktam neki mondjuk most napok óta egymagában muszáj csinálni neki,ez van.. Mennék már egy jót túrázni a mátrába,de okos nem akar elvinni
röff-röff, jol.
és magácska,? hallom a rabszolgatartoja betonoztata,meg lapátoltat magácskával,
Mikor megyünk már motorozni? Fejem nem fáj, és már olyan rég voltunk. Mostanában alig megyünk
magának is hogy teccik lenni?
szija nem bántom, mer akkor végképp nem csinálna semmit most épp az ágyból vagyok a laptopjáról,de hogy ez milyen lassúúú
hello. nem téma,úgyis találkozunk még terepen
szolid csokok,
Szia. Na, eltört a lapát?
csókolomok
A retek nagyon egészséges. Még a lábretek is egészséges (köszöni, jól van, csak a szappanos vizet utálja)

A fene. Pedig úgy mennék egy jó kis CRF450-nel
Egyenlőre mindenvétel kizárva,válság van .Asszony nem engedi, nem érdemlem meg Marad a retek
Mi a helyzet 100ezer forintos CRF ügyben?
Okosan me ha majd elbaszod ,akkó beszélgethetünk,de nem alkuszok,ettől mán ócsóbb nincs ,mégha te csinálod se
Tudtam, hogy ezt fogod mondani
Jól van, majd ha elszállt a telóm, beszélhetünk még róla. Persze előtte elvégzem a szimmering gyorsjavítást: itthon műanyag pálcikával alákotrok a szimmering ajkának, hátha csak kosz szorult alá. Egyelőre kiválóan zár.
Nem áll az alku,me szimmeringek 2300,olaj 600-tól/fél liter,(váltakozik,attól függ milyen kell bele az emberkének)+szét össze,meg zsír szimihez.azt add össze. Ez a legóccsóbb anyagba,amik jók,azt,ha nekem jó ,szerintem másnak is
Azt mondtad, hogy 12-ből majdnem háromszor meg lehet csinálni. Háromszor 4ezer, az 12. Legyen 4500Ft, áll az alku?
Tőlem mé nem kérsz? Me, messze vagyok?5000-5500/első kettóóóó,szereléssel
Mi van, az asszony is olvassa a fórumot?
Pl. mert eddig nem találtam olcsóbban olyat, aki rendesen megcsinálja. De legközelebb kérek ajánlatot rá Csehgától is, hátha megéri 35km helyett 70km-re elvinni.
Hehe
Az utcsó kategóriát sose akarom elérni.
Figyelj mán ,te!Mé hordod oda a telót,me sok hülye odaviszi,vagy me súlyodhoz profira teszi,vagy csak me közel van?Mé nem szósz,óccsón megúsznád nem 12,heló.Annyié 3 szor mellehet majdnem csináni olajcserével ,szimivel mindennel
kössz
Nagyon...........szegínyek