Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a véleményed bár spórolni sokat nem tudok sokat mert hasonló áron vannak.csak kiváncsi voltam próbálta-e már valaki
Cuki gép, Móni milyet elmotoszkálna vele...

Szevasztok!
hááát...nem biztos hogy a láncfűrészolajokban,benne vannak-e azok az adalékanyagok,amik a rendes motorolajban vannak..sőőt
szerintem ne próbálkozz,ne az olajon spórolj
Sziasztok
Véleményetekre vagyok kiváncsi. Egy CR250 mit szólna hozzá ha Still,Makita 2T olajat kevernék neki.Állítólag jobb mint a többi olaj.
Köszi
mert folyton csak homokozosba nyomod,

tényleg asszonyodat hivá dugtad eltűnt innen a forumrol,,
Szeva öccse Nekem most c-20 van fenn.Homokon 2 edzés+1 verseny alatt megse látszott rajta a kopás.Keménypálya 1 óra alatt adott neki,olyat,hogy homokon 1 év alatt nemkopott volna ennyit.Nekem ,jó gumma!
Matlé!
Nyilván nálunk maradt 1 db tuningnyársad! Otthon nem fért be a tartóba a többi mellé! Jó volt a tegnapi nap
szép reggelt,

c-16, kimondottan köves sziklásra, c-20 félkemény közepes talaj,
Jóreggelt
asszem belehalok az első napba az iskolába nagyon korán van későn feküdtem le mi jöhet még
köszi a tegnapi délutánt simán megéri a mai szenvedést
Szep yo reggelt mindenkinek jo meleg van yo motorozast!hooha bye
köszi mindenkinek a taksonyi részvételt és az élményeket,és a tanácsokat ritka jó nap volt
Akkor nem találtalak meg!

Jó képek, köszi Borsó!
1. kicsit megrogyva..
2.Népi tánc kefével
4. mi/ki jött ki Kakukk fenekéből?
vélemény és tapasztalat a MITAS C 20-al kapcsolatban ?
vagy inkább a C 16
csak benéztem egyet, jó volt a mai nap...is...
cső
Sziasztok
figyu mit találtam,Gere nyomja Nyáregyen,Dulai meg sasol a háttérben
Magamnak csinálom,így nem .Újítottatok egy téjemet? Milyen?Fostalicska,vagy megírte píztete?
csá,és megéri legalább
Amikor rugdosod,vagy tolod?
Kájberbíbek
De jó nektek,én meg dógozok mint állat
hát ja,csak váltani néha elfelejtett!fasza volt ez a nap is
cső

tudja valaki, hogy kb mennyi a max fordulata egy 125-ös és egy 250-es YZ-nek? köszi