Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pina is az
hisz 2003-as...
hüvelyes
mi történt a mostani hengerrel?
Bedugod a füled,becsukod a szemed,elhúzol 3-4 bautómatkát falakrú azt van minden
Nekem szeintem marad még pár évet ez a CR250, nagyon megszerettem, pláne ha gyári új henger lesz rajta... A 4T-ket nagyon megkedveltem, de itthonra még nem merem bevállalni. Majd egyszer veszek egy újat, szalonból
Má én se Ára is baráti,mennézem milyen ílőben Oszt,ha megnyerte hagy hozzam el
Szép gép!
Én a 4T Hondákkal kicsit elbizonytalanodtam, hallani rosszat is róluk, de már nem hiszek én senkinek
csácsá
nah akkor holnap találkozunk!
hali
Szia Jani, szerintem találkozunk majd még.
Helló Keme! Örülök ,hogy megismertelek a Jászberényi cross pályán,én voltam piros toyotás munkás ruhában,a Karcsi cimbije.
Túúúúúúúdom,mán agyalunk,hogy hogy szerváljunk egyet.Kilestem egy hitleveles crf-et 100000-re van irdetve,itt a elzső ódalon,lesd meg.Beszittem,csávóval,nem bonyolult,csak le kell venni asszonya nevirű.
4T 450 kell a kis testednek. Ebben tuti biztos vagyok. Erős, kényelmes.
Én meg ritkán ülök,rája,olyankor fílelmembe csavarom neki,meg,hogy gyorsan leszállhassak róla .
Nekem minden vasárnap Szent Krossznap van másfél éve. (mégis béna vagyok )
Ne szédüjjé mán meg,má lassan több pályát láttá többször mint én.Országjáró
hali,tudja valaki mxBéla számát?
óó bocsánat... hát max télen meg esős időben szoktunk homokozni...
meleg?...na, jónak mondod. Engem nem zavar az időjárás meg ilyen kis pitiségek
ilyen melegben homokos pályán motorozni?
Minden pályában van valami jó.
Mit mondtak nekem Taksonyról? Szar, járhatatlan homok, ugratni se lehet... Kimentem, és iszonyat jó kondis pálya, edzeni remek, és sok jó ember munkájának köszönhetően ugratók is vannak rajta!
Gyál? "ne menj oda, ilyen, meg olyan szar, ne menj oda, az ország legrosszabb pályája blabla..." Erre kimegyek, tényleg szar...de két gyálozás után egyszer csak jobban mentem más pályákon! Erre jó! Nem véletlen jár oda NémeTH Kori se.
JazzBerény is jó! Gyors pálya, és szép helyen van.

...szóval ez krossz, azon kell menni, ami van. (huhh, egész kimelegedtem a szónoklásban, pihennem kell, szédülök... )
nemismeritek noszvaji pályát? van itt videó is róla.. voltam már ott vagy 10.szer
nagyon állat pálya sokkal állatabb mint jazzberény...
ja vágom akkor...
neeem, Csehga a fórumon kívül él, a Valódi Világban.