Jó az is,de kicsit ,csak kicsit kell nagyobb gáz ,azt má lemenőre érkezel teljesen sima,semmit nem üt.Szerinted ugrálnák,ha igen a ronccsal?Annyi eszem azé még maradt
ha csinálnám amit leirtál akkor leszakitana a karomat... vagy nem? amugy neked sikerült átugratni az asztalt? vagy nem?
nekem nagyon jó.. olyan érzés a levegőben hogy van időm cigizni...
hát én azt úgy igyekszem megoldani, hogy enyhén hanyattasba hozom a motort, így először a hátsó, majd az első kerékre érkezik, ezzel tompítom, ha már olyan fasz vagyok, hogy nem merek a lejtbe ugratni...már ha ez is sikerül...amúgy működik.
Eddig senkinek nem vót baja,csega ma vagy tizszer túlugrotta,azt semmi,gyorsabb azt ennyi.Mi meg lesünk,me egyenesbe nem megy annyit a mocink,legalább is az enyim.
Nemtudom,szerintem csak túrva lett,leérkezője mostanra nagyonjó,régebben necces volt.Nagyon nagy tempóval is rálehet menni,túl lehet ugrani,még úgyse üt.Nem kell fosni ennyi.Ja a régi mocin nehidd,hogy nem fosok ,hogy mikor esik szét alattam,azé visszaveszek néha emiatt,néha kondi miatt.
... király vagy amugy else tudom hinni hogy átugrod 33 méteres asztalt ilyen öreg géppel, nem modern futóművel...
ja és egykérdés! pontosan kiszámoltátok hogy pontos legyen a 33 méteres asztal hogy ne legyen tulugrás meg ilyensmik...mindig félek az asztaloktól... nem lehet tudni hogy nekem kicsi vagy nagy...
nekem nagyon jó.. olyan érzés a levegőben hogy van időm cigizni...
holnap meglátod a vizesárkot
akkor mindenre lesz időm
ja és egykérdés! pontosan kiszámoltátok hogy pontos legyen a 33 méteres asztal hogy ne legyen tulugrás meg ilyensmik...mindig félek az asztaloktól... nem lehet tudni hogy nekem kicsi vagy nagy...