Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elpárolgott?A szellemes
Itt nincs, csak a gatyája.
egíssígedre sanya kollegina hova lett?nem túúúúúdod?
én meg sört iszok, először a héten.
sehogy idő nem volt,most meg eszek,végre normálisan a héten
hogy állsz a motorvásárlással?
Szeva Gyógyújjááááááááááá
Fürdtem mán,lábam 1 hét után mán király,csak tiszta sárga liláskék az egész combom Megy a gatyámhoz Mehetünk
vagy pl. küldd át a képeket és videókat
áááá,ha van időm én inkább motoroznék,az csak jobban megmozgatja az embert ahol kell,futottam én eleget régen
Én is kondit akarok, de inkább itthon futok futópadon hétközben. Nekem még ráadásul fogynom is kell.
tudom!de én kondit szeretnék mert húsvétkor Monoron 2szer 2kört tudtam menni,ez azért elég gáz!legutobb símán mentünk a végén 8kört
Nehogy azt hidd. Pl. Nyáregyen vagy Nyársapáton sokkal könnyebb menni, mint Taksonyban.
igen,de ezek kíváló pályák,oda majd motorozni megyünk ha mán megyen valahogy
...és kimaradt Nyáregyháza, Nyársapát, Lakitelek
csá,van ám lelkesedés rendbejövök megyek én is ezerrel,Gyál,Takony Bugyi,Gyál,Bugyi,Bugyi,Takony,kb így
jóéjt

Már most alig várom a jövő hét végét...
Na jóccakát Keme-bá, csika1 kisgyerek, Borso néni, meg mindenkinek fija-borja!
Nekem Csütörtökön sikerült 6 kört menni a Taksonyin Lógott a belem már a végén rendesen, pedig egen csak lightosan csapattam
azért bennem is van valami elvetemült perverzió, mert tulajdonképpen tetszett a gyáli pálya.
Ha edzeni vágysz, köv. hétvégén bármire kapható vagyok.
Sanya is indult ma?
A határ a csillagos ég,mi meg egy szarok vagyunk Menni kell a nagyon szaron me csak az ér valamit.A többi értelmetlen guringa,szerintem,úgyhogy most megkezdem én is a minél szarabbak bejárását,me kondi mínusz nulla Azt lesz ami lesz,de értelme lesz nekije,majd lessed ki