Ha csak pótcselekvés a kutya sztori, aza vég, onnan már nincs lejjebb... Bocs... A 7.végén beleakadtam egybe.. Sztem a kutya is csak azért viseli el, mert bármit megtehet.. 1 hete még volt pasid, hova lett?
minden csak idő és esetlegesen egy megfelelő bankszámla kérdése
de lehet, hogy inkább a kutyatartás lehetőségein kellene inkább elgondolkoznom tényleg bátorság kell hozzám
Gyanúsak ez nekem, nagyon képben vagytok ezekkel a roma hangszerekkel, azt se tudom melyikkel mit kell csinálni... Ill. azt tudom melyiket ütném, de azok a hangszerek mögött állnak...
ismernéd (őrülj neki, hogy nem ), ez fel sem merült volna benned február óta erre vár nekem meg ugrál az idegeimen, mert ő ugyan fel nem hívja őket, de nekem intenzíven magyaráz
de amúgy elintéztem mindent betett egy hatalmas bőröndbe, én meg kaptam londíner jelmezt és cipelhettem a csomagot
de lehet, hogy inkább a kutyatartás lehetőségein kellene inkább elgondolkoznom tényleg bátorság kell hozzám
pedig még egy csomó idő van addig, megnyerheted a lottó ötöst is
egy gordonka, meg tíz millió bőgő
de legalább jól érzi magát
de amúgy elintéztem mindent betett egy hatalmas bőröndbe, én meg kaptam londíner jelmezt és cipelhettem a csomagot