Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt kéne pedig
Ha csak pótcselekvés a kutya sztori, aza vég, onnan már nincs lejjebb... Bocs... A 7.végén beleakadtam egybe.. Sztem a kutya is csak azért viseli el, mert bármit megtehet.. 1 hete még volt pasid, hova lett?
Szeva, Rebu-fater, miért nem alszol...
sziasztok
minden csak idő és esetlegesen egy megfelelő bankszámla kérdése
de lehet, hogy inkább a kutyatartás lehetőségein kellene inkább elgondolkoznom tényleg bátorság kell hozzám
csak találsz valami belevaló hapsit, aki nem fél ilyen kemény csajt elvenni, és szuper kis babákat neveltek fel vállt vállnak vetve.
na ha így állsz a kérdéshez ... ezek után én sem hívlak meg
pedig még egy csomó idő van addig, megnyerheted a lottó ötöst is
Azé hívtak meg tudták,hogy nem mész el Lehet lagzi se lesz,csak reklámozzák a semmit
1 millióan eltartják a többi millió rézfúvóst
Viccelsz, hát a triathlont is ők találták fel... Leszaladtak a strandra, mártóztak egyet, és bringával mentek haza...
ex-koleganőmék éppen házasodnak Mauritiuson, meg is hívtak, hogy menjünk. Mondom magamban: anyátok picsáját.
mi vagyunk a legkülönlegesebb ország
egy gordonka, meg tíz millió bőgő
Nálunk má fogynak,minden kamerázott,de mégse tanúnak belőle,így fogynak
Felrúgod a gordonkát száll vele a cigó is
Ők bezzeg tudják, mit kell csinálni az összes hangszerrel: megfújni...
3 hét rengeteg idő utána meg megy a barátnőjével is egy hétre nyaralni ettől kész is vagyok nesze neked, kisnyugdíjasok
de legalább jól érzi magát
Moto jött-é vagy kilátás nem jó?
Gyanúsak ez nekem, nagyon képben vagytok ezekkel a roma hangszerekkel, azt se tudom melyikkel mit kell csinálni... Ill. azt tudom melyiket ütném, de azok a hangszerek mögött állnak...
óvakodj a retúrjegytől...az vissza is hozza nagyit.
én nem szoktam, csak poénból Szevassssssz
Jobb, ha átállsz a Gordonkára, most az a menő.
ismernéd (őrülj neki, hogy nem ), ez fel sem merült volna benned február óta erre vár nekem meg ugrál az idegeimen, mert ő ugyan fel nem hívja őket, de nekem intenzíven magyaráz
de amúgy elintéztem mindent betett egy hatalmas bőröndbe, én meg kaptam londíner jelmezt és cipelhettem a csomagot
Jah, csak szeptemberben volt akkora szél, hogy szétfútta a kurva kottáimat, azóta nem csellóztam össze alig valami betevőt...
Jobb mint ha gordonkás lenne