Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értettem, Uram!
de most "elszáguldok" aludni, mert holnap megint valaki látni akarja a képemet és valahogy ki kell simítani a ráncaimat
jóéjszakááááááát
Tán pézsmához siettél? Me az 180-al szokott,de csekkről nem számolt be,hogy kapott-e vagy nem A neved mától M0-170
titkosügynököset játszottam
és olyan szupertitkos, hogy el sem mondhatom az élet már csak ilyen sanyarúúúúúúúúúúúúú
de hajnali 9kor 170nel száguldoztam az M0-án remélem nem küldik a csekket vagy visznek el bilincsben
Azután se beszélni se járni nem tudok két napig
Magácska micsiált ma?
ez a sok hülyeség mind a csirkeinfulencia hozadéka
mert ma nagyon jól nyomod de majd verseny után legyen ilyen nagy a szád még edzek egy kicsit és simán elverlek ha mással nem, vizes törölközővel
IIIIIIIIIGEEENNNNNNNNNNNNN Hagylak nyerni és kapsz egy rúd téliszalámit ,ha második leszel csak krinolint
majd én leszek az ellenfél , akkor tuti nyerni fogsz
remélem, a második helyért is jár valami
Huhúúúúúúúú ,nagy elvárás ez csókolom ,de megróbájjuk picit edzünk,jobb lesz ez vagy rosszabb
az bizony kevés lesz engesztelésül
a következő versenyt meg kell nyerned
DEEEEEEEEEEE,csak CSIRKEINFLUENZÁS LETTEM,ezért hiányoztam igazolatlanul de isteb bizony megbántam
megvagyok, köszönöm szépen kérdésedet
teveled mi történt neked nem versenyen kellett volna ma lenned
Sziiiiiijjjjjjjjjjjjaaaaaaa édes-bogárrrrrrrrka Jól van magácska? Me én máááááááááááááá
Jóestét - jóéjszakát - szép álmokat
Ne szarjá be,én meg mán a végét járom,az se jobb mint a kezdés
Köszönöm a poénokat. De a lényeg érdekelne. A nevem meg hogy mien az nem mindegy? Valamit kellet adni, az meg hogy még valaki az elején van az egésznek az nem jelenti azt hogy nemlesz majd olyan.
Hát az nem egy hard endúró Itt meg csak egy hülye van aki nem ért az ilyesmihez,az is én vagyok,azt magammal beszélgetek,me má nem áll velem senki szóba
Nem! Biztos dugnak valahol,vagy mossák a mocit,esetleg vörzsönyön vótak azt hulla fáradtak
Hali mindenkinek. Szeretnék venni majd egy honda xr 250est.
Mit kell tudni róla? Kb hány lovas? Illetve mennyire strapa biró, szervizigényes? És tényleg igaz hogy aksi nélkül müködik minden világitás gyárilag?
Te,nemtudod hol vannak a többiek?
Igen,de má télleg befejeztem,még a telót se veszem fel neki
Akkor most ezé nem indultá Monoron?
Meg a kurva anyját,me ahogy javul úgy nő a pofája,jajjgatni,meg ríni azt nagyon tudott,hogy segíccsé má,de megissza a levit a genyója
Kiráááááááály,minden ilyen buzi megérdemli
Azé,me a fasz öreg kiesett a csilivili sprintije hátuljából,azt összetörte magát Pízmutogatás átka,autó bosszúja
Azt minek csinálod,ha utálod?