értettem, Uram!
de most "elszáguldok" aludni, mert holnap megint valaki látni akarja a képemet és valahogy ki kell simítani a ráncaimat
jóéjszakááááááát
titkosügynököset játszottam
és olyan szupertitkos, hogy el sem mondhatom az élet már csak ilyen sanyarúúúúúúúúúúúúú
de hajnali 9kor 170nel száguldoztam az M0-án remélem nem küldik a csekket vagy visznek el bilincsben
ez a sok hülyeség mind a csirkeinfulencia hozadéka
mert ma nagyon jól nyomod de majd verseny után legyen ilyen nagy a szád még edzek egy kicsit és simán elverlek ha mással nem, vizes törölközővel
Köszönöm a poénokat. De a lényeg érdekelne. A nevem meg hogy mien az nem mindegy? Valamit kellet adni, az meg hogy még valaki az elején van az egésznek az nem jelenti azt hogy nemlesz majd olyan.
Hát az nem egy hard endúró Itt meg csak egy hülye van aki nem ért az ilyesmihez,az is én vagyok,azt magammal beszélgetek,me má nem áll velem senki szóba
Hali mindenkinek. Szeretnék venni majd egy honda xr 250est.
Mit kell tudni róla? Kb hány lovas? Illetve mennyire strapa biró, szervizigényes? És tényleg igaz hogy aksi nélkül müködik minden világitás gyárilag?
de most "elszáguldok" aludni, mert holnap megint valaki látni akarja a képemet és valahogy ki kell simítani a ráncaimat
jóéjszakááááááát