Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kimennék,lehet még mennék is.
Ma elmegyek megnézetem a kezem,lehet valami csoda folytán összefort a kezem 2 hét alatt
Szia
Holnap tényleg jönnél motorozni? Pályára? Törött szárnnyal?
sziasztok
Eddig nem rossz, de az elején még olyan, mint az új barátnő. Kedves, odaadó, gyakran mos fogat és lábat.
milyen az új hely?
solid: de, dolgozom, azért vagyok ritkábban
jah: jobb a Honda, de csssshh! A többiek ezt remélem nem hallják
tudom,hogy jó neki,mer velem csinálja
akkor a dugásról na egyre szebben beszélek
amugy bocsi, jó reggelt,
és hát tudja mi a jó, miért ne beszélne róla?:D
mondjuk a répa nem pina... asszem, vagy eddig rosszul csináltam a dolgokat....
:D
hehe hát igen,csika mindig a pináról beszél jó reggelt keme nem dolgozol?
már 1ideje olvasgatom itt a forumot, csika te nagy arc vagy, amenyiban a répázás az amire gondolok, te mindig arra tereled a témát:D
igazából nem emléxek répáztam e tegnap, de asszem igen, vagy nem? 1be folynak a napok:D
ja keme, nem veszek kx et , cr er marad, valami 125, 2002körülit keresek
muszály cr, minden ruhám piros fehér:D:D:D
Eltolom a bringát,vakon vakolok
Tán egész este répáztá?
nem tok írni, qrva fáradt vagyok:D szóval bulldog a csivavától is fél, ha az ugat:D
bulldog a csivavát is beszarik, nagyon gyávák:D amilyen brutálul néznek ki, olyan gyagyák
vas vinni akarom 1iket monorra,
be lehet még vinni simán kutyát? mert lakitelekre hordtuk haver boxerét, sztetek ide is lehet?
Oda ne tedd!Inkább képeken lesegesd Önfejű makacs állat,pillanatok alatt lesz szelid macskából rohadék gyilkos,ha nem vagy épp ott gyilok is lehet.Szóval inkább ne
ereszd össze őket, és győzzön a jobbik. ezzel még pénzt is kereshetsz.
nekem a 2angol bulldog mellé kéne, mivel asszem kertesbe megyünk, és izé, nekem kell még 1bullterrier, csak nem tom hogy jönnének ki
Ja,a bullt nem tenyésztjük,a többivel kijön kiskora óta vannak együtt,de azé odabasz még nekem is ha beborul az agya
Még az udvaron sem voltam ma
Nem mondom,hogy szarügy,me a píz az píz
Nagyon szép idő van, én is motorral jöttem dolgozni, alul motoros gatya, felül vékony pulcsi+a kabát, de a pulcsi sem kellett volna.
Jégakkut tegyé a hasadra,meleg lesz