szóval homok miatt van 250ös 2T? az nem probléma de a kemény talajon... állat meg azt mondják aki 250ös 2T-vel tanul motorozni ,az nehezen fog mivel nem tanulod meg nyelezni meg egyéb gyakorlatokat... véleményem szerint 125ös 2t-vel mennék homokban is ....
De nagyon jó volt, szerettem, és szeretem is őket a mai napig. De azzal nehéz menni, 250-essel könnyebb, amíg el nem fáradok, meg sajnáltam kínozni itt felénk, csupa mély homok pálya van.
oksi, de csak vasárnap este leszek otthon és akkor fogok tudni csak képeket küldeni. vagy inkább hétfőn attól függ, hogy mennyire leszek hulla fáradt
milyen képeket szeretnél amiken száguldozol vagy ahol éppen leköröznek?
Halihó
Tudnál nekem küldeni képeket,amiket kőszárhegyen,meg bugyin fényképeztél?sutodev@freemail.hu
Kellene küldenem pár fotót a támogatónak,ezért kellene.
ELőre is köszi
Jóreggelt
itt valami elvetemült szomszéd fél 8 óta gyilkolja a növényeket fűkaszával nesze neked békés, falusi szombat reggel
és a családom is alszik még itt valami nem stimmel
pályán igen... gondoltam képtelenség követni
milyen gyakran motorozol? most 2 hétig nem motorozhatok a tanulás meg az osztálykirándulás miatt..
na milyen volt a Gyál? sikerült már követni Korit?
milyen képeket szeretnél amiken száguldozol vagy ahol éppen leköröznek?
Tudnál nekem küldeni képeket,amiket kőszárhegyen,meg bugyin fényképeztél?sutodev@freemail.hu
Kellene küldenem pár fotót a támogatónak,ezért kellene.
ELőre is köszi
itt valami elvetemült szomszéd fél 8 óta gyilkolja a növényeket fűkaszával nesze neked békés, falusi szombat reggel
és a családom is alszik még itt valami nem stimmel