Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól érzik...

VIDEO
telót valaki?

kanyarok...
lassan indul az mx bajnokság odaát.
már edzenek a srácok...

Glen Helen practice
majd ott kiderül, ha nagyon szar, majd sokszor kicsit megyünk..
na, az jó kérdés. Bár ma Gyálon voltam, annál biztos jobb.
megfordult a fejemben nekem is. de inkább csinálom, mint nézem.

remélem megtúrták a verseny óta.
Holnap elvileg Monoron nézem a versenyt, de ha sokat csábítotok, inkább Bugyira megyek
amúgy jóestét.

holnap jön valaki bugyira?
sőt...85-össel is megy minden asztal nyáregyen. ha hozzáértő ül rajta.
kezdésnek jó lett! tuti hogy én kicsiket ugrok...
Jó az. De van ilyen is, itt repülök:
hm... kb 20-25 méteres lehet de ekkora asztal homokos pályán?
54-es Faisst megmutatja:
amugy bugyin mekkora a legnagyobb asztal?
Segitsetek! Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel ellopták a motorjaimat CEGLÉDRŐL!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953
http://dani47.gportal.hu Tel:0620-9921131
Adjátok tovább légyszives!
nembaj bárcsak tudnék jól menni a crossban
Fogalmam sincs, nem mutatkozott be.
hmm megtudhatom a nevét?
Bugyin elkérte egy versenyző srác Kaukk 125-ösét...olyat ment vele, hogy beszartunk, és a pálya elején a nagy asztalt, amit sokan 450 4T-vel se ugranak 3/4-ig, simán átrepülte. Mikor leszállt róla, fél órát pipált a kipuff. Aki tud, az 80-ason is tud.
na nem tudtam hogy ha 250össel ugratják akkor megy 125össel is... tanulságos! köszi
Némelyiket ugrom, némelyiket nem, vagy a fene tudja, mindig fejlődök kicsit, mire odakerülök, egyre jobbakat ugrok minden alkalommal, apránként...Milyen hosszúak...fogalmam sincs. De amit meg lehet ugorni 250-nel, azt 125-tel is, ha valaki tud. Gondolj bele, azért a két motor között alig van 10-15 lóerő különbség, megy a 125 is, csak durván vonyíttatni kell.
amugy nyáregyházán milyen hosszuak az asztalok? voltam ott 2 szer de nem ugrattam át asztalokat kx125-vel..
megértelek , nekem is megfelel a 250ös 2t homokban
de kemény talaj elég a 250ös 4T igy is erős...
Embere válogatja, kinek mi jó. Ha lenne pénzem fenntartani, 4T 250-esem lenne, vagy a fene tudja...ez a mostani gép nagyon jó, nekem pont megfelelő.