Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze. Csak van az a határ, ami még értelmes edzés, és van, ami már kockázatos kínlódás. Az én szintemen Gyál durva, abból nem lesz állóképesség, hogy 3 körönként felnyalom a homokot. Taksony is kondis, és kevésbé veszélyes.
Meek fürdni,me büdös vagyok
SANYA ÚR hova lett?
Mindig a csaj választ
Én múlt hétem taksonyban a volt homokbányában próbáltam edzeni...ahhoz képest a taksonyi pálya teniszezni valóóó
Minél szarabb ,edzeni annál jobb csak akkor ezt még nem mondta neked senki.Ezé járnak oda a legjobbak a SZAROKRA
Edzeni Taksony jobb, mert az nem életveszélyes. Gyálon még NTH Kornél úr is kerszetül-kasul pattogott, féktávokon meg rúgta fel a seggét a ló zabolázatlanul. Csak ő rutinból megfogta, én meg az életemért küzdöttem.
NA megyek nézni az estimesét
Legjobb edzeni
Rosszabb Gyál, mint Taksony, de az ugratók jobbak. A gyáli pálya fárasztóbb, szerintem. Hosszabb, és sok sok iszonyat ramplis szakasz van, amit kiszámíthatatlan liszt fed.
Nem,Gyál az nem olyan takony,oda csak a kutyák járnak kakálni a homokozóba Buktáná,kakis is keszel
Akkor Gyál=Taksony ? Még nem voltam a Gyáli homokozóban Egyébként jó ja köx Mén mint a állat
Pelikán Mihály.

Te, a mosóért jó, ha elengedem a pizzát és adok 5 ezret?
Gátvéder vagyok,van videjómis
Innye,pedig,de jó lett volna mennyi Vigyázzá magadra,de a gyáli pálya tiszta homok,nem is kemény
és ezt az embert hívják gát őrnek
Mé nem veszel Hondát...
Kimentem megnézni Monoron a versenyt, jobb, hogy nem indultál, tiszta sín (vályú) volt a pálya, sok esés volt, aztán elegem lett a leskelődésből, és kimentem pályára, de 3 kör után rájöttem, hogy nem tesz ez így jót a gyáli pályán szombaton szétvert gerincemnek.
jjaja A csika vót a gátvéder ma Jól megbaszélte magával a dóógokat . Legalább mindig neki volt igaza
Bugyiztatok, vagy Monor volt a prágrám
Én ma szétszedtem a kx seggét, hogy alaposan kipucóhassam a légszűrődobozt. Vazze de az a doboz csak ezé tették rá,hogy a kavicsok ne a szivacson pattogjanak
IGGGGGGGGGGGGGEEEEEEN,csak nemsokára kiönt a víz,mint ürgét a lyukbúúúú Micsiát mámma suttyom edző
Nekem van egy bivaly DR250-en! Vedd meg aztat
Hű, látom ma mindenki dolgára ment, egy legény volt csak a gáton
Szeva Egy arc van itten,az is arctalan
Helló Arcok
Szijjjjjjjjjjaaaaaaaaa Jó éjt neked,szíp álmokat Sok sikretet holnaphoz