Persze. Csak van az a határ, ami még értelmes edzés, és van, ami már kockázatos kínlódás. Az én szintemen Gyál durva, abból nem lesz állóképesség, hogy 3 körönként felnyalom a homokot. Taksony is kondis, és kevésbé veszélyes.
Edzeni Taksony jobb, mert az nem életveszélyes. Gyálon még NTH Kornél úr is kerszetül-kasul pattogott, féktávokon meg rúgta fel a seggét a ló zabolázatlanul. Csak ő rutinból megfogta, én meg az életemért küzdöttem.
Rosszabb Gyál, mint Taksony, de az ugratók jobbak. A gyáli pálya fárasztóbb, szerintem. Hosszabb, és sok sok iszonyat ramplis szakasz van, amit kiszámíthatatlan liszt fed.
Kimentem megnézni Monoron a versenyt, jobb, hogy nem indultál, tiszta sín (vályú) volt a pálya, sok esés volt, aztán elegem lett a leskelődésből, és kimentem pályára, de 3 kör után rájöttem, hogy nem tesz ez így jót a gyáli pályán szombaton szétvert gerincemnek.
jjaja A csika vót a gátvéder ma Jól megbaszélte magával a dóógokat . Legalább mindig neki volt igaza
Bugyiztatok, vagy Monor volt a prágrám
Én ma szétszedtem a kx seggét, hogy alaposan kipucóhassam a légszűrődobozt. Vazze de az a doboz csak ezé tették rá,hogy a kavicsok ne a szivacson pattogjanak
Te, a mosóért jó, ha elengedem a pizzát és adok 5 ezret?
Bugyiztatok, vagy Monor volt a prágrám
Én ma szétszedtem a kx seggét, hogy alaposan kipucóhassam a légszűrődobozt. Vazze de az a doboz csak ezé tették rá,hogy a kavicsok ne a szivacson pattogjanak