Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te sárgacsillagos ,óvodába is az volt a jeled
Én má rávagyok hangolva Vidáman Szójjá, megpréseljük a fejit
Az héber volt! felismerhetnéd te zs..ó
Nemmég, úgyhogy lesz megkárosítás, csakhát tudod, erre rá kell hangolódni.. Legalábbis nekem... Vidám befejezés nem lesz...
Amúgy a tehén tejelt mán? Vagy lesz neki
Leradírozta
Jóestét korosztályos törzstagok...
Szevasz DULAI DOKTOR
Jójestétet az Uraknak!Rendszert kellett visszaállítani me má arabul írt a bizgentyű,de mié?
Dulai, akkor mit csináljak?
Sanya nincs email cimed az adatlapodon!
Jaaaa,a nemmbaj,a némibaj,jobb mint a nemibaj. Ezek a betyárok má,hogy elszoktak a fórumtú,me mé,me hedeháde mé?Tán má villanyukat is kikapcsolták
Csááá!
Nem vettem komolyan, csak ezen a tetv 2D-s beszélgetésen nem mennek át úgy a dolgok, ahogy azt szeretnénk...
Bohóckodok Nem kell mindent komolyan venni ,bár próbáltam csirízzel is hegesztés helyett ragasztani,gondoltam újítunk,hátha beválik Válság van
Érdekes ajánlat , ezen még gondolkoznom kell... ....nagyon megszerettem a dr-t
Én cerkánszúrnám magam , hogy ennyiért odaadtam, dehát evvan.. Olvastam hevenyészve, hogy futózol, faxa.. Dehogyhogy egy jólfelszerelt műhelyben nincsenek kellékek?!..
Tiszteletem Uram! Gratulálok,eladáshoz Enyim má kísz van,most futót fabrikálok ,rágom,meg pillanatragasztózom,me még szigszalag sincs itthon
Bár én nem vagyok nővér, de jelentkezem... Háló.. Miapálya? Hogy állnak a műszaki dolgok? Eladtam 50ér a civicemet... De így tudok csapágyat venni a kawába....
Szerintem Taksonyba megyek ki----még naaaagyooon sokat kell tanulnom , és még nincs utánfutóm se, ez meg itt van a szomszédban... Ja és mivel nyakig homok, nem látja senki, hogy mennyire béna vagyok
Kájberbíbek
Hun ez a sok munkanélküli irgalmas nővérke?Tán még ilyenkor is interjústejútra jártok? Esetleg kőbe vésitek az önéletrajzotokat?
Ezt akartam jvasolni hogy az elejébe csináljon kerékhelyet!
Eztnezegettem mar. Ugylattam a leguniverzalisabbak egyike amit szereztem.
Amugy a konnyitett oldalfal az miert jo vagy mire jo? Meg egy FIM gumi mitol FIM gumi?