Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért akartak számláztatni, mert pl bruttó 200.000 Ft nál te 119.500 Ft-ot kapsz kézhez, de ez 269.000 Ft-ba kerül a munkáltatónak. Ha meg számlát viszel, akkor annyi ami a számlán van. Szerintem legközelebb alkudj a számlánál, de többről mint a fizu lenne. Te meg majd valahogy kigazdálkodod utána. Vagy valami.
itt is csókolomok segíjjémá megkeresni a csincsillásat akarok egy csincsillát
st
Sajnos, nem egyszerű!
sajnos én sem tudok a múltkori megbeszélt melóhelyem is ugrott,mert mivel válallkozó vagyok számláztatni akartak. Persze nem elég hogy fizetek havi 50ezret magam után,még adjak számlát azt adózzak is be... azt azóta semmi,várok türelemmel
Ha tudtok munkát, már megyek is!

Jah, egy félszobáért. Naon gáz!
egy szobáért? itt annyiért hatalmas kertesházat bérelsz.
Csak nem tom hogyan szerzek villám gyorsan albit, ha kell majd. Olyan kurva drága minden Pesten. Egy rohadt szobáért elkérnek 30-35e forintot.
mi biztos hogy nem sajnos
Ja,akkor olyan lehet mint Szolnok meg Jászberény ,itt sincsen semmi,mehet az ember szalagra romák közé
Most én is úgy gondolom, csak mikor odaérek, na akkor lesz ám para.

Holnap lépnem kel Fehérvárra is, vinni kell önéletrajzot, aztán itt nincs egy normális hely ahol lehetne nyomtatni. Pff... durva ez a Bogárd! Város, azt csincsen semmi!
Valaki esetleg nem jön holnap délelőtt Monorra?
huh, jó kis családprogram.
Sajnos nem tok mit tenni. Dógozni kő. Köcsög Pesten több lehetőség van.
ügyi lexel tudom...
basszus elmentünk anyumhoz,meg futót nézni,meg apámhoz,erre apám elcsalta uram csirkézni,én meg ott lestem egész nap hungommal
pestre?
ismerem ezt az érzést és de nem hiányzik.

Reggel 3/4 10 Pest.

Köszönöm!
annyira nem,csak hosszú már alig vártam hogy hazaérjünk
szuper...szorítok majd Drága

Fárasztó nap volt?
napot én meg most értem haza
Jelentem én most keltem ...

Csütörtök reggel pedig megyek állásinterjúra!
mit hallok mocis fotok es en nem kapok