Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,mer a tijedé hajószállító,arra van külön jogszabály,aztat tudom épp az előbb olvastam,de ez sima futó de má mindegy,me má alakítja
http://www.gumaker.hu/fimend.h...
Itt azért nézelődhetsz
Akkor nincs más tippem.
Na majd ha latom, akkor irok neki. Addig is ha valaki tud errol aamit, akkor legyzsike szoljon mar. Marmint errol a FIM endurogumi temarol.
Az enyémről nem lóg le....

Van erre vonatkozó szabály...de én nem vagyok vele tisztában.
Itt is szokott sokat lenni meg a gasgas topicban is meg néha a cr-crf ben is
Hol keressem megis?:D Nagyon remelem hogy nem valami hulladek zar kotvany gumit szereztem, mert fel is gyujtom motorral egyutt.
elvileg nincs erre vonatkozó jogszabály
Keresd meg Ronist ő nagyon vágja ezt a gumis témát is.
Az uradnak ezt kéne tudni hivatalból nem?
Itt vagyok Mutti....
Csacsika?szerel mi?
Valaki az mondta, hogy mivel FIM gumi, ezert a butykok nem valami nagyok rajta :S
figyejjémá futós,mennyit lóghat le a futóról a motor?
na miva kardkirály,meggyütté?
Én csak C16-ost ismerem de az eddig jól szuperált.
Angarde
Elég azt is letagadni amit magamba gondolok, nem hogy még ha le is írnám.
Hat majd tlan valamikor komoylabban raalloka palyara is. De msot emg jobban tetszik a turazgatas, foleg, hogy jona jogsi, meg utcai kerekek
Amugy valakinek tapasztalat az emlitett Mitas gumikkal kapcs?
Nem kell megijedni . Én jobban szerettem volna ha a motorok törnek össze mi meg megússzuk, de az igazi az lett volna ha nem perecelünk, de hát nincs motorozás esés nélkül. Aki nem esik sose az séta motoros.
Nekem ismerostol sikerult szerezni zsir uj Mitas FIM endurogumit. Volt egy tartalek par otthon, motort eladta, gumi emgmaradt igy megszereztem. MITAS EF06, MITAS EF 07. Ketto egyutt a hatso gumi araert majdnem :)
http://www.motormann.hu/images...
néha én is magamban írkálok
Pirelli első gumit vettem 10 ezerért meg mitast hátulra 10500 ért
Meg mindig jo, hogy ennyivel megusztatok. Bar jobb lett volna ha meg ez sem tortenik. En megint beszartam a palyamotorozastl ahogy hallottam. Szoval maradok csak a foldutakon:)
Jaja ö volt. De csórikám rosszabbul járt. Minden végtagja gipszben plusz agyrászkódás. A bukója is eltört, de a motorjának semmi baja.
nem is tudom erre írnom kell-e!
De CSokadix-nek igaza van!Milkából is van fekete -fehér...